Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorzovia vol.2 Błękitni Lubno
td2 Tactiek szwagry
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 56.7
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Daar is Waktionovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztramko speelt de bal door. Reytor bereikt de bal nog maar net als eerste. Reytor geeft de bal voor. Coporan springt en kopt de bal. Creedon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzywa rent richting de bal. Grzywa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - Błękitni Lubno 0:1

9e minuut.
Duneau is nu in balbezit. Duneau met een sublieme pass. Devos speelt de bal door. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel. Colpacov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gorzovia vol.2 - Błękitni Lubno 1:1

10e minuut.
Grzywa is nu in balbezit. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Waktionovas begaat een overtreding. Waktionovas krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Skuhravý bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuhravý geeft een lange en hoge pass. Reytor rent richting de bal. Reytor geeft een lange en hoge pass. Grzywa maakt een snoekduik en kopt de bal. Creedon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coporan is nu in balbezit. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - Błękitni Lubno 1:2

23e minuut.
Montero passt de bal in één keer door. Falcón is nu in balbezit. Met opzet legt Adu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Adu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa is nu in balbezit. Falcón begaat een overtreding. Falcón krijgt een gele kaart. Grzywa raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grzywa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Grzywa passt de bal in één keer door. Reytor heeft problemen om de bal te vangen. Reytor geeft een hoge lob. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Waktionovas probeert de bal aan de voet te houden. Skuhravý bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waktionovas. Waktionovas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Skuhravý is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skuhravý met een snel genomen vrije trap. Coporan kopt de bal weg. Daar is Grzywa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywa haalt uit met een fantastische trap. Creedon bokst de bal weg.

39e minuut.
Colpacov trapt de bal weg. Reytor geeft de bal voor. Klungelig pakt Vălăhuţă de bal. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan draait met de bal, schiet en ... Creedon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Sadlok geeft een hoge lob. Staudt heeft problemen om de bal te vangen. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ... Colpacov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gorzovia vol.2 - Błękitni Lubno 2:2

44e minuut.
Duneau met een snelle inworp. Falcón is nu in balbezit. Falcón passt de bal in één keer door. Sýček bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Falcón speelt de bal door. Staudt is nu in balbezit. Staudt geeft een hoge lob. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Creedon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Atkinson rent richting de bal. Reytor verovert de bal door een tackle van achteren. Reytor geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzovia vol.2 61%, Błękitni Lubno 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gorzovia vol.2 - Błękitni Lubno 2:2

46e minuut.
Sassoni komt het veld opgelopen. Schóber komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Sadlok geeft een hoge lob. bin Ahmad Rosdi heeft problemen om de bal te vangen. Sýček is nu in balbezit. Sýček schiet op doel. Colpacov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tacul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Devos speelt de bal door. Falcón is nu in balbezit. Falcón geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Muszyński is nu in balbezit. Muszyński geeft een hoge lob. Atkinson onderschept slim de pass. Coporan is nu in balbezit. Coporan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Atkinson met een snelle inworp. Devos bereikt de bal nog maar net als eerste. Devos geeft een lange en hoge pass. Sassoni probeert de bal aan de voet te houden. Montero maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sýček is nu in balbezit. Sýček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - Błękitni Lubno 3:2

58e minuut.
Muszyński onderschept slim de pass. Tacul onderschept slim de pass. Tacul probeert naar een medespeler te passen. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Devos kopt de bal weg. Klungelig pakt Sýček de bal. Skuhravý verovert de bal door een tackle van achteren. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Devos bereikt de bal nog maar net als eerste. Devos passt de bal met de wreef. Falcón probeert naar een medespeler te passen. Sýček rent richting de bal. Sýček haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Muszyński geeft een lange en hoge pass. Schóber bereikt de bal nog maar net als eerste. Devos maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Devos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Devos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Schóber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sassoni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grzywa rent richting de bal. Grzywa haalt uit met een fantastische trap. Creedon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Coporan is nu in balbezit. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Creedon bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schóber zal de hoekschop nemen. Coporan springt en kopt de bal. Creedon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grzywa rent richting de bal. Grzywa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Vălăhuţă met de inworp. Grzywa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duneau. Grzywa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzywa wilt de vrije trap nemen. Creedon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Creedon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Vălăhuţă de bal onder controle te krijgen. Sassoni speelt de bal door. Schóber geeft de bal voor. Klungelig pakt Grzywa de bal. Grzywa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gorzovia vol.2 - Błękitni Lubno 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzovia vol.2 42%, Błękitni Lubno 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gorzovia vol.2 - Błękitni Lubno 3:3