Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-02 19:31
  • Competitiewedstrijd: Bunga
  • Stadion: Gradol team Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6700
Gradol team Błękitni Lubno
maja Tactiek szwagry
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 58.9
formidable Schieten formidable
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Germann speelt de bal door. Országh rent richting de bal. Országh probeert naar een medespeler te passen. Sigurdsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurdsson geeft de bal voor. Risgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aramburú rent richting de bal. Aramburú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Błękitni Lubno 1:0

6e minuut.
Inworp. Sassoni met een snelle inworp. Masse is nu in balbezit. Masse geeft een lange en hoge pass. Grzywa springt en kopt de bal. Zaręba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coporan is nu in balbezit. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gradol team - Błękitni Lubno 1:1

11e minuut.
Germann rent richting de bal. bin Ahmad Rosdi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ahmad Rosdi geeft een hoge lob. Grzywa rent richting de bal. Grzywa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pacan met een sublieme pass. Germann is nu in balbezit. Germann passt de bal met de wreef. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Coporan rent richting de bal. Grzywa rent richting de bal. Forbes begaat een overtreding. Grzywa raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Coporan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Coporan passt de bal in één keer door. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Országh verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Zaręba bokst de bal weg.

30e minuut.
Inworp. Hrovatin met een snelle inworp. Sigurdsson met een sublieme pass. Potapov is nu in balbezit. Potapov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pacan passt de bal zonder na te denken. Sigurdsson rent richting de bal. Sigurdsson passt de bal in één keer door. Potapov is nu in balbezit. Potapov haalt uit met een fantastische trap. Risgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Masse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adu passt de bal in één keer door. Coporan is nu in balbezit. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Zaręba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Grzywa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Błękitni Lubno 1:2

41e minuut.
Országh passt de bal zonder na te denken. Aramburú rent richting de bal. Aramburú schiet op doel. Skuhravý probeert de bal aan de voet te houden. Risgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Adu kopt de bal weg. Masse probeert naar een medespeler te passen. Forbes is nu in balbezit. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Zaręba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grzywa is nu in balbezit. Grzywa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zaręba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 43%, Błękitni Lubno 57%.
Gradol team - Błękitni Lubno 1:2

48e minuut.
Sigurdsson passt de bal in één keer door. Pacan is nu in balbezit. Pacan passt de bal met de wreef. Országh is nu in balbezit. Országh geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Sigurdsson passt de bal in één keer door. Pacan is nu in balbezit. Pacan geeft een lange en hoge pass. Potapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. do Paraná komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Adu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pacan de bal. Coporan is nu in balbezit. Masse rent richting de bal. Masse haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Porto komt het veld opgelopen.

52e minuut.
do Paraná passt de bal zonder na te denken. Sigurdsson rent richting de bal. Sigurdsson geeft een hoge lob. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gradol team - Błękitni Lubno 2:2

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrovatin met de inworp. Sigurdsson probeert naar een medespeler te passen. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sassoni passt de bal met de wreef. Coporan rent richting de bal. Coporan geeft een hoge lob. Grzywa is nu in balbezit. Grzywa draait met de bal, schiet en ... Zaręba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soukkala komt het veld opgelopen. Viola komt het veld opgelopen. Pătra komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pătra passt de bal met de wreef. Daar is Germann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germann met een sublieme pass. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú draait met de bal, schiet en ... Risgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Germann is nu in balbezit. Daar is Germann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Edelman. Edelman krijgt een gele kaart. Germann raakt geblesseerd tijdens het duel. Pacan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aramburú maakt een snoekduik en kopt de bal. Risgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Porto rent richting de bal. Porto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Błękitni Lubno 3:2

68e minuut.
Germann met een sublieme pass. bin Ahmad Rosdi rent richting de bal. Aramburú maakt een afschuwelijke overtreding. Aramburú krijgt een gele kaart. bin Ahmad Rosdi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Ahmad Rosdi met een snel genomen vrije trap. do Paraná kopt de bal weg. Aramburú rent richting de bal. Aramburú draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Sassoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sassoni speelt de bal door. Grzywa rent richting de bal. Grzywa schiet op doel. Zaręba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gradol team - Błękitni Lubno 3:3

77e minuut.
Staudt verovert de bal door een tackle van achteren. Staudt geeft de bal voor. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Viola speelt de bal door. Sigurdsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurdsson passt de bal in één keer door. Daar is Porto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Germann bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ahmad Rosdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Germann onderschept slim de pass. Germann geeft een hoge lob. Porto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Błękitni Lubno 4:3

83e minuut.
Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Germann zal de hoekschop nemen. Aramburú krijgt zijn hoofd ertegen. Porto krijgt zijn hoofd ertegen. Risgaard bokst de bal weg.

86e minuut.
bin Ahmad Rosdi geeft de bal voor. Grzywa kopt de bal weg. Coporan is nu in balbezit. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Zaręba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gradol team - Błękitni Lubno 4:4

88e minuut.
Germann geeft een lange en hoge pass. Porto kopt de bal weg. Daar is Soukkala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 34%, Błękitni Lubno 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gradol team - Błękitni Lubno 4:4