Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-02 19:31
  • Competitiewedstrijd: Bunga
  • Stadion: FC Bolemin Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10408
FC Bolemin Gorzovia vol.2
3232 2.0 Tactiek td2
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 56.4
good Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Colauti rent richting de bal. Colauti passt de bal zonder na te denken. Zlatkovič is nu in balbezit. Zlatkovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Gorzovia vol.2 1:0

20e minuut.
Duneau geeft de bal voor. Sýček kopt de bal weg. Peynircioğlu rent richting de bal. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Waktionovas probeert naar een medespeler te passen. Devos is nu in balbezit. Devos passt de bal in één keer door. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap. Parzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Daar is Szeles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero rent richting de bal. Peynircioğlu rent richting de bal. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero haalt uit met een fantastische trap. Parzonka bokst de bal weg.

39e minuut.
Falcón met een snelle inworp. Waktionovas is nu in balbezit. Waktionovas probeert naar een medespeler te passen. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap. Parzonka bokst de bal weg. Paal!

43e minuut.
Falcón geeft de bal voor. Zjawin is nu in balbezit. Sýček onderschept slim de pass. Sýček draait met de bal, schiet en ... Parzonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bolemin - Gorzovia vol.2 1:1

44e minuut.
Matias komt het veld opgelopen. van Dord komt het veld opgelopen. Fordamski komt het veld opgelopen. Raczkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 45%, Gorzovia vol.2 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bolemin - Gorzovia vol.2 1:1

47e minuut.
Tacul probeert naar een medespeler te passen. Falcón rent richting de bal. Falcón passt de bal in één keer door. Sýček is nu in balbezit. Sýček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Creedon met een sublieme pass. Devos kopt de bal weg. Peynircioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kikowski komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Devos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matias. Devos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Devos met een snel genomen vrije trap. Sýček krijgt zijn hoofd ertegen. Parzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
van Dord is nu in balbezit. Atkinson verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido Canales verovert de bal door een tackle van achteren. Matias bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
van Dord bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dord passt de bal zonder na te denken. Matias met een sublieme pass. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Gorzovia vol.2 2:1

79e minuut.
Devos passt de bal met de wreef. Raczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Raczkowski geeft de bal voor. Matias is nu in balbezit. Matias haalt uit met een fantastische trap. Creedon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Gorzovia vol.2 3:1

81e minuut.
Tacul probeert naar een medespeler te passen. Falcón heeft problemen om de bal te vangen. Falcón met een sublieme pass. Sýček is nu in balbezit. Sýček schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Szeles geeft de bal voor. Kikowski rent richting de bal. Kikowski speelt de bal door. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 47%, Gorzovia vol.2 53%.
FC Bolemin - Gorzovia vol.2 3:1