Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-02 19:31
  • Competitiewedstrijd: Bunga
  • Stadion: Fred Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3559
Akademia Zła FC Geoświry FC
A Tactiek Taktyczka
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 56.7
excellent Schieten solid
adequate Passen very good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Pasikowski speelt de bal door. Daar is Rózga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rózga probeert naar een medespeler te passen. Faliński is nu in balbezit. Faliński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Wyrwas kopt de bal weg. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jagodzki krijgt een gele kaart. Szumek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
Płoszaj rent richting de bal. Chwadeńczuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Płoszaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bahjat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Phúc Thịnh krijgt zijn hoofd ertegen. Dyguła maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Moreira Ferraro met een snelle inworp. Klungelig pakt Bahjat de bal. Bahjat geeft een lange en hoge pass. Popek onderschept slim de pass. Hinteregger geeft de bal voor. Dyguła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Szumek met een sublieme pass. Álvarez González probeert naar een medespeler te passen. Hinteregger is nu in balbezit. Hinteregger geeft een hoge lob. Płoszaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Dyguła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Moreira Ferraro probeert naar een medespeler te passen. Rózga geeft de bal voor. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki schiet op doel. Salachna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Geoświry FC 1:0

23e minuut.
Płoszaj passt de bal zonder na te denken. Phúc Thịnh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kłusek. Kłusek krijgt een gele kaart. Phúc Thịnh raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szumek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dyguła trapt de bal weg. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek probeert naar een medespeler te passen. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Królik kopt de bal weg. Daar is Glück, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki draait met de bal, schiet en ... Salachna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Geoświry FC 2:0

26e minuut.
Klungelig pakt Bahjat de bal. Faliński verovert de bal door een tackle van achteren. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński verovert de bal door een tackle van achteren. Faliński schiet op doel. Salachna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Wyrwas rent richting de bal. Hinteregger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyrwas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kłusek met een snel genomen vrije trap. Faliński maakt een snoekduik en kopt de bal. Salachna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Popek geeft een hoge lob. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga passt de bal met de wreef. Faliński is nu in balbezit. Faliński passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Álvarez González rent richting de bal. Álvarez González passt de bal in één keer door. Moreira Ferraro is nu in balbezit. Moreira Ferraro geeft de bal voor. Phúc Thịnh maakt een snoekduik en kopt de bal. Dyguła bokst de bal weg. Kłusek is nu in balbezit. Płoszaj onderschept slim de pass. Płoszaj haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Popek de bal onder controle te krijgen. Dyguła bokst de bal weg. Bahjat kan de bal niet met de borst controleren. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro begaat een overtreding. Moreira Ferraro krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Daar is Popek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phúc Thịnh met een sublieme pass. Płoszaj rent richting de bal. Płoszaj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Miśkowiec met een sublieme pass. Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Geoświry FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Zła FC 48%, Geoświry FC 52%.
Akademia Zła FC - Geoświry FC 2:1

49e minuut.
Turina speelt de bal door. Królik bereikt de bal nog maar net als eerste. Królik passt de bal in één keer door. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Glück rent richting de bal. Glück geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rózga met de inworp. Faliński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chwadeńczuk is nu in balbezit. Moreira Ferraro verovert de bal door een tackle van achteren. Moreira Ferraro met een sublieme pass. Phúc Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Thịnh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chwadeńczuk met een snelle inworp. Rózga rent richting de bal. Rózga geeft een hoge lob. Jagodzki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bahjat rent richting de bal. Bahjat geeft een hoge lob. Popek probeert naar een medespeler te passen. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Turina rent richting de bal. Turina passt de bal zonder na te denken. Álvarez González bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez González geeft de bal voor. Płoszaj krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pasikowski probeert naar een medespeler te passen. Álvarez González probeert naar een medespeler te passen. Hinteregger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Phúc Thịnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phúc Thịnh haalt uit met een fantastische trap. Dyguła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Seivittaro verovert de bal door een tackle van achteren. Królik verovert de bal door een tackle van achteren. Królik passt de bal met de wreef. Faliński rent richting de bal. Faliński draait met de bal, schiet en ... Salachna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Glück met een sublieme pass. Inworp. Pasikowski met een snelle inworp. Rózga rent richting de bal. Rózga geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Płoszaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoszaj passt de bal met de wreef. Phúc Thịnh rent richting de bal. Phúc Thịnh schiet op doel. Dyguła werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pasikowski geeft de bal voor. Seivittaro heeft problemen om de bal te vangen. Jagodzki rent richting de bal. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salachna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Geoświry FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Zła FC 37%, Geoświry FC 63%.
Akademia Zła FC - Geoświry FC 3:1