Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-09 19:31
  • Competitiewedstrijd: Bunga
  • Stadion: FC Bolemin Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16000
FC Bolemin Gradol team
3232 2.0 Tactiek maja
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Muradbegović geeft de bal voor. Inworp. Hruštička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colauti rent richting de bal. Colauti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales met een sublieme pass. Colauti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colauti schiet op doel. Zaręba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Gradol team 1:0

12e minuut.
Hruštička passt de bal zonder na te denken. Garrido Canales rent richting de bal. Forbes maakt een afschuwelijke overtreding. Garrido Canales raakt geblesseerd tijdens het duel. Garrido Canales komt bij de bal en schiet. Zaręba bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Országh rent richting de bal. Országh passt de bal met de wreef. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan geeft een lange en hoge pass. Potapov maakt een snoekduik en kopt de bal. Parzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Zjawin speelt de bal door. Klungelig pakt Hruštička de bal. Hruštička probeert naar een medespeler te passen. Colauti is nu in balbezit. Colauti schiet op doel. Zaręba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hruštička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruštička geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurdsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurdsson met een sublieme pass. Potapov is nu in balbezit. Potapov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bolemin - Gradol team 1:1

19e minuut.
Leone passt de bal met de wreef. Domingues speelt de bal door. Hruštička rent richting de bal. Hruštička geeft de bal voor. Garrido Canales krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Germann rent richting de bal. Germann geeft een hoge lob. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Gradol team 2:1

23e minuut.
Sigurdsson passt de bal met de wreef. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič passt de bal in één keer door. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Forbes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zlatkovič is nu in balbezit. Zlatkovič geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Morles met een sublieme pass. Sigurdsson probeert naar een medespeler te passen. Soukkala probeert de bal met de borst te controleren. Leone verovert de bal door een tackle van achteren. Leone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hruštička heeft problemen om de bal te vangen. Hruštička geeft de bal voor. Muradbegović is nu in balbezit. Colauti verovert de bal door een tackle van achteren. Colauti haalt uit met een fantastische trap. Zaręba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colauti is nu in balbezit. Colauti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Doeltrap. Matias komt het veld opgelopen. van Dord komt het veld opgelopen. Fordamski komt het veld opgelopen. Raczkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 46%, Gradol team 54%.
FC Bolemin - Gradol team 2:1

46e minuut.
Pacan is nu in balbezit. Pacan passt de bal met de wreef. Sigurdsson is nu in balbezit. Sigurdsson geeft de bal voor. Aramburú krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bolemin - Gradol team 2:2

48e minuut.
Szeles geeft de bal voor. Garrido Canales kopt de bal weg. Muradbegović heeft problemen om de bal te vangen. Colauti is nu in balbezit. Colauti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Matias rent richting de bal. Sigurdsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurdsson geeft een hoge lob. Fordamski heeft problemen om de bal te vangen. Aramburú onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parzonka probeert naar een medespeler te passen. Garrido Canales kopt de bal weg. Klungelig pakt Colauti de bal. Colauti draait met de bal, schiet en ... Zaręba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Gradol team 3:2

52e minuut.
do Paraná komt het veld opgelopen. Porto komt het veld opgelopen. Kikowski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pătra komt het veld opgelopen. Viola komt het veld opgelopen. Matias met de inworp. van Dord is nu in balbezit. van Dord passt de bal zonder na te denken. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ... Zaręba bokst de bal weg.

59e minuut.
Pătra geeft een hoge lob. Pacan kopt de bal weg. Peynircioğlu probeert de bal met de borst te controleren. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú haalt uit met een fantastische trap. Parzonka bokst de bal weg.

64e minuut.
Zjawin verovert de bal door een tackle van achteren. do Paraná onderschept slim de pass. do Paraná met een sublieme pass. Aramburú heeft problemen om de bal te vangen. Aramburú schiet op doel. Parzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Pacan passt de bal zonder na te denken. Sigurdsson is nu in balbezit. Sigurdsson passt de bal in één keer door. Porto is nu in balbezit. Porto haalt uit met een fantastische trap. Parzonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Sigurdsson heeft problemen om de bal te vangen. Sigurdsson probeert naar een medespeler te passen. Pacan speelt de bal door. Porto is nu in balbezit. Porto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Parzonka trapt de bal weg van het doel. Pacan kopt de bal weg. Klungelig pakt Szeles de bal. Porto rent richting de bal. Porto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Domingues geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Forbes de bal. Soukkala met een sublieme pass. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Domingues probeert naar een medespeler te passen. Matias rent richting de bal. Matias passt de bal met de wreef. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zaręba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 59%, Gradol team 41%.
FC Bolemin - Gradol team 3:2