Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błękitni Lubno Geoświry FC
szwagry Tactiek Taktyczka
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
19 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 57.3
formidable Schieten solid
very good Passen excellent
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Bahjat met een snelle inworp. Álvarez González met een sublieme pass. Hinteregger rent richting de bal. Hinteregger geeft een lange en hoge pass. Płoszaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Risgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piekarz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - Geoświry FC 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Płoszaj de bal. bin Ahmad Rosdi is nu in balbezit. Piekarz onderschept slim de pass. Piekarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - Geoświry FC 0:2

6e minuut.
Coporan probeert naar een medespeler te passen. Grzywa rent richting de bal. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Staudt met een sublieme pass. Klungelig pakt Grzywa de bal. Met opzet legt Álvarez González zijn tegenspeler op de grond. Álvarez González krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Risgaard speelt de bal door. Álvarez González kopt de bal weg. Hinteregger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinteregger geeft de bal voor. Płoszaj krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Moreira Ferraro passt de bal met de wreef. Hinteregger geeft een lange en hoge pass. Płoszaj is nu in balbezit. Płoszaj haalt uit met een fantastische trap. Risgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - Geoświry FC 0:3

21e minuut.
Reytor met een sublieme pass. Adu probeert naar een medespeler te passen. Grzywa is nu in balbezit. Grzywa draait met de bal, schiet en ... Salachna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Sztramko probeert naar een medespeler te passen. Reytor geeft een lange en hoge pass. Grzywa kopt de bal weg. Coporan rent richting de bal. Coporan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Risgaard trapt de bal weg van het doel. Rosendahl kopt de bal weg. Álvarez González probeert naar een medespeler te passen. Hinteregger is nu in balbezit. Hinteregger geeft een hoge lob. Risgaard bokst de bal weg. Płoszaj heeft problemen om de bal te vangen. Płoszaj schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Piekarz kan de bal niet met de borst controleren. Piekarz passt de bal met de wreef. Moreira Ferraro met een sublieme pass. Płoszaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoszaj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - Geoświry FC 0:4

34e minuut.
Płoszaj is nu in balbezit. Sztramko is nu in balbezit. Sztramko met een sublieme pass. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa schiet op doel. Salachna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - Geoświry FC 1:4

36e minuut.
Piekarz passt de bal zonder na te denken. Hinteregger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinteregger passt de bal in één keer door. Płoszaj is nu in balbezit. Płoszaj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Edelman rent richting de bal. Edelman passt de bal met de wreef. Daar is Staudt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płoszaj rent richting de bal. Płoszaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Płoszaj krijgt zijn hoofd ertegen. De bal rolt over de achterlijn. Risgaard trapt de bal weg van het doel. Álvarez González rent richting de bal. Álvarez González haalt uit met een fantastische trap. Risgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Lubno 66%, Geoświry FC 34%.
Błękitni Lubno - Geoświry FC 1:4

49e minuut.
Staudt geeft een lange en hoge pass. Coporan kopt de bal weg. Seivittaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa onderschept slim de pass. Grzywa draait met de bal, schiet en ... Salachna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Hinteregger is nu in balbezit. Hinteregger geeft een hoge lob. Daar is Staudt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płoszaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoszaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Moreira Ferraro rent richting de bal. Moreira Ferraro met een sublieme pass. Hinteregger is nu in balbezit. Hinteregger geeft een hoge lob. Płoszaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Staudt rent richting de bal. Staudt geeft een hoge lob. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ... Salachna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - Geoświry FC 2:4

69e minuut.
Adu met een sublieme pass. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa rent richting de bal. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan draait met de bal, schiet en ... Salachna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Rosendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan geeft een lange en hoge pass. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Coporan onderschept slim de pass. Coporan passt de bal in één keer door. Sztramko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztramko geeft de bal voor. Grzywa springt en kopt de bal. Salachna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan draait met de bal, schiet en ... Salachna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piwko met een sublieme pass. Daar is Grzywa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - Geoświry FC 3:4

74e minuut.
Turina bereikt de bal nog maar net als eerste. Turina passt de bal in één keer door. Hinteregger probeert naar een medespeler te passen. Piekarz is nu in balbezit. Piekarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Salachna speelt de bal door. Sztramko probeert de bal met de borst te controleren. Moreira Ferraro rent richting de bal. Sztramko onderschept slim de pass. Sztramko haalt uit met een fantastische trap. Salachna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Seivittaro kopt de bal weg. Álvarez González controleert de bal met de borst. Coporan rent richting de bal. Coporan schiet op doel. Salachna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Błękitni Lubno - Geoświry FC 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Lubno 50%, Geoświry FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Błękitni Lubno - Geoświry FC 4:4