Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 19:31
  • Competitiewedstrijd: Bunga
  • Stadion: Fred Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 5606
Akademia Zła FC Błękitni Lubno
A Tactiek szwagry
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 58.4
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Staudt met een sublieme pass. Reytor rent richting de bal. Reytor passt de bal in één keer door. Coporan rent richting de bal. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Rózga met een snelle inworp. Królik geeft de bal voor. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Błękitni Lubno 1:0

6e minuut.
Grzywa is nu in balbezit. Kłusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Królik speelt de bal door. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Reytor met de inworp. Sztramko is nu in balbezit. Sztramko probeert naar een medespeler te passen. Reytor bereikt de bal nog maar net als eerste. Reytor geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
bin Ahmad Rosdi geeft een lange en hoge pass. Kłusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłusek passt de bal zonder na te denken. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Skuhravý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muszyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kłusek met een snelle inworp. Królik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
bin Ahmad Rosdi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rózga met de inworp. Królik geeft een lange en hoge pass. Jagodzki springt en kopt de bal. Risgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Błękitni Lubno 2:0

37e minuut.
Wyrwas verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrwas speelt de bal door. Pasikowski met een sublieme pass. Rózga rent richting de bal. Rózga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Królik rent richting de bal. Królik passt de bal in één keer door. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński geeft een hoge lob. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Faliński rent richting de bal. Faliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Błękitni Lubno 3:0

44e minuut.
Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwadeńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Rózga met een sublieme pass. Faliński rent richting de bal. Faliński draait met de bal, schiet en ... Risgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Zła FC 35%, Błękitni Lubno 65%.
Akademia Zła FC - Błękitni Lubno 3:0

52e minuut.
Inworp. Popek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyrwas probeert naar een medespeler te passen. Faliński is nu in balbezit. Faliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Błękitni Lubno 4:0

56e minuut.
Reytor met een sublieme pass. Miśkowiec speelt de bal door. Coporan is nu in balbezit. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Dyguła probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia Zła FC - Błękitni Lubno 4:1

69e minuut.
Sztramko probeert naar een medespeler te passen. Coporan is nu in balbezit. Grzywa rent richting de bal. Grzywa draait met de bal, schiet en ... Dyguła maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Inworp. Wyrwas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skuhravý bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki onderschept slim de pass. Jagodzki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia Zła FC 48%, Błękitni Lubno 52%.
Akademia Zła FC - Błękitni Lubno 4:1