Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 19:31
  • Competitiewedstrijd: Bunga
  • Stadion: Geoświry FC Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3058
Geoświry FC FC Bolemin
Taktyczka Tactiek 3232 2.0
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 54.7
good Schieten very good
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Domingues geeft een lange en hoge pass. Garrido Canales kopt de bal weg. Colauti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colauti haalt uit met een fantastische trap. Opdenacker probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szeles met een snelle inworp. Leone is nu in balbezit. Leone geeft de bal voor. Colauti springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Szumek is nu in balbezit. Szumek passt de bal zonder na te denken. Płoszaj is nu in balbezit. Płoszaj draait met de bal, schiet en ... Parzonka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - FC Bolemin 1:0

14e minuut.
Colauti rent richting de bal. Colauti passt de bal in één keer door. Abaeto verovert de bal door een tackle van achteren. Hruštička rent richting de bal. Hruštička haalt uit met een fantastische trap. Opdenacker bokst de bal weg. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Geoświry FC - FC Bolemin 1:1

22e minuut.
Opdenacker speelt de bal door. Domingues kopt de bal weg. Leone probeert naar een medespeler te passen. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Turina met een sublieme pass. Seivittaro is nu in balbezit. Seivittaro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Colauti de bal. Colauti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Seivittaro passt de bal met de wreef. Zlatkovič met een sublieme pass. Hruštička speelt de bal door. Colauti rent richting de bal. Colauti draait met de bal, schiet en ... Opdenacker bokst de bal weg.

37e minuut.
Moreira Ferraro rent richting de bal. Colauti verovert de bal door een tackle van achteren. Colauti probeert naar een medespeler te passen. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ... Opdenacker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raczkowski komt het veld opgelopen. van Dord komt het veld opgelopen. Fordamski komt het veld opgelopen. Matias komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 58%, FC Bolemin 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geoświry FC - FC Bolemin 1:1

51e minuut.
Doeltrap. Kikowski komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Seivittaro kopt de bal weg. van Dord is nu in balbezit. van Dord geeft de bal voor. Raczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Opdenacker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Bahjat passt de bal met de wreef. Daar is Szumek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szumek geeft een lange en hoge pass. Płoszaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoszaj haalt uit met een fantastische trap. Parzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kikowski is nu in balbezit. Kikowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Turina de bal. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Raczkowski rent richting de bal. Raczkowski haalt uit met een fantastische trap. Opdenacker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Parzonka niet meer kan verder spelen.

78e minuut.
Garrido Canales kopt de bal weg. Kikowski rent richting de bal. Kikowski passt de bal zonder na te denken. Raczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Fordamski geeft een lange en hoge pass. Opdenacker met een sublieme pass. Hinteregger kopt de bal weg. Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - FC Bolemin 2:1

83e minuut.
Moreira Ferraro speelt de bal door. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek passt de bal met de wreef. Álvarez González is nu in balbezit. Álvarez González draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Álvarez González kan de bal niet met de borst controleren. van Dord rent richting de bal. van Dord passt de bal zonder na te denken. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Szumek is nu in balbezit. Szeles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szumek raakt geblesseerd tijdens het duel. Szumek met een snel genomen vrije trap. Płoszaj kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 47%, FC Bolemin 53%.
Geoświry FC - FC Bolemin 2:1