Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chula Vista United Marauders FC
flat four Tactiek 3-5-2 Var1
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 43.6
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen goed
solide Verdedigen redelijk


21e minuut.
Faliński met een sublieme pass. Ałtyn is nu in balbezit. Ałtyn met een sublieme pass. Hutai rent richting de bal. Hutai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mierzeja met een harde bal richting middenveld. Studený kopt de bal weg. Buddle is nu in balbezit. Drăgănescu rent richting de bal. Studený geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rabello geeft een hoge lob. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn passt de bal met de wreef. Dardano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rycak probeert naar een medespeler te passen. Ałtyn is nu in balbezit. Ałtyn passt de bal zonder na te denken. Hutai is nu in balbezit. Hutai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Dardano de bal. Đình Văn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Văn passt de bal zonder na te denken. Buddle rent richting de bal. Buddle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rycak is nu in balbezit. Studený verovert de bal door een tackle van achteren. Studený met een sublieme pass. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dilazzaro met een sublieme pass. Strik kopt de bal weg. Buddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall is nu in balbezit. Marshall schiet op doel. Dilazzaro bokst de bal weg.

43e minuut.
Maryška speelt de bal door. Marshall is nu in balbezit. Nawoj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nawoj krijgt een gele kaart. Marshall raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Studený neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 65%, Marauders FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chula Vista United - Marauders FC 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Studený de bal. Studený met een sublieme pass. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Marauders FC 0:1

62e minuut.
Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dixon. Dixon krijgt een gele kaart. Dardano raakt geblesseerd tijdens het duel. Drăgănescu wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chula Vista United - Marauders FC 1:1

73e minuut.
Hutai heeft problemen om de bal te vangen. Dardano is nu in balbezit. Dixon onderschept slim de pass. Dixon geeft een hoge lob. Marshall rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Trujillo passt de bal in één keer door. Krizsán geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buddle de bal. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall draait met de bal, schiet en ... Dilazzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Maryška geeft een hoge lob. Trujillo rent richting de bal. Trujillo geeft de bal voor. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rycak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycak passt de bal zonder na te denken. Dardano is nu in balbezit. Dardano haalt uit met een fantastische trap. Mierzeja werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Marauders FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 57%, Marauders FC 43%.
Chula Vista United - Marauders FC 2:1