Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguilas son Campeones Bills
USA 451 :) Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 20.1
redelijk Schieten zwak
goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Pipoca kan de bal niet met de borst controleren. Pipoca passt de bal met de wreef. Kenney geeft de bal voor. Belcher is nu in balbezit. Belcher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Knott speelt de bal door. Inworp. Russell met de inworp. Sartorio is nu in balbezit. Sartorio geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Russell geeft een lange en hoge pass. Pipoca probeert de bal aan de voet te houden. Pipoca passt de bal in één keer door. Belcher is nu in balbezit. Belcher schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Bills 1:0

10e minuut.
Poe rent richting de bal. Poe passt de bal zonder na te denken. Russell probeert naar een medespeler te passen. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Russell kopt de bal weg. Sartorio is nu in balbezit. Sartorio passt de bal met de wreef. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pipoca rent richting de bal. Pipoca geeft de bal voor. Irvine kopt de bal weg. Sartorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kenney onderschept slim de pass. Kenney passt de bal zonder na te denken. Pipoca probeert naar een medespeler te passen. Belcher is nu in balbezit. Belcher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Bills 2:0

24e minuut.
Ziering probeert naar een medespeler te passen. Crittenden heeft problemen om de bal te vangen. Belcher onderschept slim de pass. Belcher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Kenney bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Talisman met een snelle inworp. Kenney geeft een lange en hoge pass. Belcher springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Pipoca kopt de bal weg. Daar is Talisman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenney bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenney draait met de bal, schiet en ... Greene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Bills 3:0

38e minuut.
Sartorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorio passt de bal met de wreef. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pipoca met de inworp. Kenney bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenney geeft een hoge lob. Belcher krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Greene trapt de bal weg. Russell is nu in balbezit. Crittenden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Russell raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Russell kan niet meer verder spelen. Pulaski komt het veld opgelopen. Poe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Belcher rent richting de bal. Belcher schiet op doel. Greene bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 21%, Bills 79%.
Aguilas son Campeones - Bills 3:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Greene met een harde bal richting middenveld. Sartorio kopt de bal weg. Pulaski is nu in balbezit. Pulaski geeft een hoge lob. Greene bokst de bal weg. Belcher is nu in balbezit. Belcher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Bills 4:0

58e minuut.
Drake met een sublieme pass. Slagle bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagle geeft een lange en hoge pass. Kenney met een sublieme pass. Phelps onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Irvine bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorio onderschept slim de pass. Sartorio passt de bal met de wreef. Belcher is nu in balbezit. Belcher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pipoca probeert de bal met de borst te controleren. Pipoca speelt de bal door. Pulaski rent richting de bal. Pulaski haalt uit met een fantastische trap. Koufax probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Greene met een sublieme pass. Pipoca rent richting de bal. Pipoca met een sublieme pass. Kenney geeft de bal voor. Irvine kan de bal niet met de borst controleren. Greene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Pipoca passt de bal met de wreef. Kenney rent richting de bal. Kenney probeert naar een medespeler te passen. Belcher rent richting de bal. Belcher draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Doeltrap. Irvine met een harde bal richting middenveld. Pipoca geeft een hoge lob. Belcher rent richting de bal. Belcher haalt uit met een fantastische trap. Greene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kenney onderschept slim de pass. Pipoca geeft een hoge lob. Irvine heeft problemen om de bal te vangen. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Knott de bal. Sartorio rent richting de bal. Sartorio geeft een lange en hoge pass. Belcher maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 13%, Bills 87%.
Aguilas son Campeones - Bills 4:0