Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-19 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Bouquinière Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2349
FC Bouquinière SSCN 26
343 2009 Tactiek def
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
5 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 36.4
adequate Schieten solid
good Passen adequate
weak Verdedigen average


1e minuut.
Utkualan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc passt de bal in één keer door. Bujor is nu in balbezit. Bujor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Dufresne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moţoc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Utkualan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Chopin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujor rent richting de bal. Bujor schiet op doel. Uyttebroeck probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Ignjatović de bal. Uyttebroeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Marañón probeert naar een medespeler te passen. Moţoc heeft problemen om de bal te vangen. Moţoc passt de bal zonder na te denken. Bujor is nu in balbezit. Bujor haalt uit met een fantastische trap. Uyttebroeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Chopin kopt de bal weg. Dufresne is nu in balbezit. Dufresne geeft een hoge lob. Caillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Moţoc rent richting de bal. Dufresne verovert de bal door een tackle van achteren. Dufresne geeft een lange en hoge pass. Weier bereikt de bal nog maar net als eerste. Weier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - SSCN 26 1:0

35e minuut.
Moţoc passt de bal in één keer door. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc probeert naar een medespeler te passen. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jaagumets bereikt de bal nog maar net als eerste. Leloup verovert de bal door een tackle van achteren. Leloup passt de bal met de wreef. Weier rent richting de bal. Weier draait met de bal, schiet en ... Clanton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Sekwa rent richting de bal. Wasiak rent richting de bal. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bouquinière - SSCN 26 1:1

45e minuut.
Klungelig pakt Caillot de bal. Wasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Caillot ... Strafschop! Caillot krijgt een gele kaart. Wasiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Bujor neemt de penalty, wat een uithaal! Uyttebroeck bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bouquinière 73%, SSCN 26 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bouquinière - SSCN 26 1:1

46e minuut.
Chopin geeft een lange en hoge pass. Dufresne bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc begaat een overtreding. Moţoc krijgt een gele kaart. Dufresne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dufresne met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Biriktiren de bal. Weier rent richting de bal. Weier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Wasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiak passt de bal in één keer door. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - SSCN 26 1:2

62e minuut.
Doeltrap. Golgol komt het veld opgelopen. Hellenbrand komt het veld opgelopen. Gambaro komt het veld opgelopen. Badel komt het veld opgelopen. Kucz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Golgol passt de bal met de wreef. Badel is nu in balbezit. Badel passt de bal in één keer door. Bujor is nu in balbezit. Bujor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Biriktiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Biriktiren geeft de bal voor. Brunel probeert de bal aan de voet te houden. Hellenbrand rent richting de bal. Hellenbrand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Golgol onderschept slim de pass. Golgol geeft de bal voor. Hachmeister probeert de bal aan de voet te houden. Bujor rent richting de bal. Bujor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Gambaro is nu in balbezit. Gambaro met een sublieme pass. Ignjatović heeft problemen om de bal te vangen. Bujor rent richting de bal. Bujor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bouquinière 76%, SSCN 26 24%.
FC Bouquinière - SSCN 26 1:2