Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-26 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Za Lužánkami
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3488
FC Boby Brno Unión de San Gil
zakladni3 Tactiek 343
40% Balbezit 60%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
37.9 gemiddelde waardering 38.9
solid Schieten good
adequate Passen average
poor Verdedigen good


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Rusu de bal onder controle te krijgen. Williams probeert naar een medespeler te passen. Klaus rent richting de bal. Klaus draait met de bal, schiet en ... Frantík probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Williams is nu in balbezit. Williams speelt de bal door. Klaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boby Brno - Unión de San Gil 1:0

7e minuut.
Klaus probeert de bal aan de voet te houden. Williams rent richting de bal. Williams passt de bal met de wreef. Klaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boby Brno - Unión de San Gil 2:0

10e minuut.
Unanue passt de bal met de wreef. Rusu is nu in balbezit. Rusu passt de bal met de wreef. Duanes is nu in balbezit. Duanes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Duanes kopt de bal weg. Daar is Rusu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams speelt de bal door. Klaus rent richting de bal. Klaus haalt uit met een fantastische trap. Cazenave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frantík is nu in balbezit. Frantík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boby Brno - Unión de San Gil 3:0

19e minuut.
Frantík rent richting de bal. Frantík probeert naar een medespeler te passen. Klaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaus schiet op doel. Cazenave maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boby Brno - Unión de San Gil 4:0

25e minuut.
Cazenave met een harde bal richting middenveld. Dwulicy kopt de bal weg. Buscaglione heeft problemen om de bal te vangen. Frantík bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Medou rent richting de bal. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams probeert naar een medespeler te passen. Klaus rent richting de bal. Klaus schiet op doel. Cazenave bokst de bal weg.

33e minuut.
Trung Anh trapt de bal weg. Vrběna kopt de bal weg. Frantík is nu in balbezit. Klaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams geeft een hoge lob. Klaus heeft problemen om de bal te vangen. Frantík is nu in balbezit. Frantík haalt uit met een fantastische trap. Cazenave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Klaus is nu in balbezit. Luján tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klaus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vrběna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Na een snelle pass probeert Frantík de bal onder controle te krijgen. Unanue legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frantík raakt geblesseerd tijdens het duel. Frantík neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boby Brno - Unión de San Gil 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Boby Brno 48%, Unión de San Gil 52%.
FC Boby Brno - Unión de San Gil 5:0

52e minuut.
Dwulicy kopt de bal weg. Williams kan de bal niet met de borst controleren. Williams met een sublieme pass. Frantík is nu in balbezit. Frantík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rusu geeft de bal voor. Daar is Bajtek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. BeardsIey bereikt de bal nog maar net als eerste. BeardsIey schiet op doel. Na een snelle pass probeert Navarrete de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Navarrete de bal onder controle te krijgen. Segura is nu in balbezit. Segura passt de bal zonder na te denken. Klaus is nu in balbezit. Klaus draait met de bal, schiet en ... Cazenave bokst de bal weg. Daar is Frantík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frantík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vrběna geeft de bal voor. Doeltrap. Cazenave trapt de bal weg van het doel. Williams heeft problemen om de bal te vangen. Vrběna geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Inworp. Dwulicy met een snelle inworp. Vrběna is nu in balbezit. Vrběna geeft de bal voor. Frantík maakt een snoekduik en kopt de bal. Cazenave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buscaglione probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klaus is nu in balbezit. Klaus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boby Brno - Unión de San Gil 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Boby Brno 47%, Unión de San Gil 53%.
FC Boby Brno - Unión de San Gil 6:0