Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-26 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BB-BOY Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5070
BB-BOY Team Fastball
pakki Tactiek fasti
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 26.6
very good Schieten weak
average Passen average
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Celades is nu in balbezit. Tihinen onderschept slim de pass. Tihinen passt de bal in één keer door. Tuomaala rent richting de bal. Tuomaala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kallunki rent richting de bal. Kallunki haalt uit met een fantastische trap. Vesterinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - Team Fastball 1:0

10e minuut.
Niemenaho onderschept slim de pass. Niemenaho geeft een lange en hoge pass. Leimu met een sublieme pass. Klungelig pakt Tuomaala de bal. Tuomaala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tihinen is nu in balbezit. Tihinen schiet op doel. Vesterinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - Team Fastball 2:0

15e minuut.
Leimu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tihinen de bal. Leimu geeft een lange en hoge pass. Tuomaala springt en kopt de bal. Vesterinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - Team Fastball 3:0

16e minuut.
Tihinen is nu in balbezit. Tihinen passt de bal met de wreef. Tuomaala rent richting de bal. Tuomaala haalt uit met een fantastische trap. Tyynelä probeert de bal aan de voet te houden. Vesterinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Tuomaala passt de bal in één keer door. Seppälä rent richting de bal. Seppälä geeft de bal voor. Tihinen rent richting de bal. Tihinen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kallunki passt de bal zonder na te denken. Leimu is nu in balbezit. Leimu passt de bal in één keer door. Tihinen heeft problemen om de bal te vangen. Tihinen schiet op doel. Vesterinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - Team Fastball 4:0

32e minuut.
Perttula bereikt de bal nog maar net als eerste. Leimu verovert de bal door een tackle van achteren. Leimu probeert naar een medespeler te passen. Tihinen is nu in balbezit. Tihinen schiet op doel. Vesterinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tyynelä rent richting de bal. Tihinen onderschept slim de pass. Tihinen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leimu zal de hoekschop nemen. Tuomaala is nu in balbezit. Tuomaala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - Team Fastball 5:0

35e minuut.
Niemenaho kopt de bal weg. Wallin rent richting de bal. Wallin geeft een lange en hoge pass. Tuomaala rent richting de bal. Tuomaala draait met de bal, schiet en ... Vesterinen bokst de bal weg.

45e minuut.
Doeltrap. Smeds komt het veld opgelopen. Zottis komt het veld opgelopen. Syvänperä komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB-BOY 27%, Team Fastball 73%.
BB-BOY - Team Fastball 5:0

47e minuut.
Kallunki verovert de bal door een tackle van achteren. Kallunki met een sublieme pass. Leimu speelt de bal door. Smeds is nu in balbezit. Smeds schiet op doel. Zottis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Leimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leimu passt de bal in één keer door. Kari probeert naar een medespeler te passen. Tihinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Aaltonen heeft problemen om de bal te vangen. Smeds rent richting de bal. Aaltonen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aaltonen krijgt een gele kaart. Smeds raakt geblesseerd tijdens het duel. Kallunki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kallunki de bal. Kallunki haalt uit met een fantastische trap. Zottis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - Team Fastball 6:0

66e minuut.
Kari geeft een hoge lob. Leimu speelt de bal door. Tihinen probeert de bal aan de voet te houden. Kallunki is nu in balbezit. Kallunki schiet op doel. Zottis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smeds rent richting de bal. Smeds schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BB-BOY - Team Fastball 7:0

68e minuut.
Liikkavainen is nu in balbezit. Tihinen verovert de bal door een tackle van achteren. Lintilä onderschept slim de pass. Kallunki verovert de bal door een tackle van achteren. Kallunki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kallunki kopt de bal weg. Liikkavainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kari krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Liikkavainen raakt geblesseerd tijdens het duel. Liikkavainen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Seppälä kopt de bal weg. Leimu met een sublieme pass. Smeds is nu in balbezit. Smeds draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Smeds stond buitenspel. Piaba komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Saraneva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leimu met een sublieme pass. Tihinen is nu in balbezit. Tihinen schiet op doel. Zottis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Liikkavainen is nu in balbezit. Kari onderschept slim de pass. Kari met een sublieme pass. Smeds rent richting de bal. Smeds draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smeds is nu in balbezit. Smeds draait met de bal, schiet en ... Zottis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB-BOY 19%, Team Fastball 81%.
BB-BOY - Team Fastball 7:0