Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
România U21 Česká republika U21
RepCheka1 Tactiek Poland_8
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
61 gemiddelde waardering 59.9
very good Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Alexe verovert de bal door een tackle van achteren. Alexe passt de bal zonder na te denken. Landovský is nu in balbezit. Stoichiţă onderschept slim de pass. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Osmochescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Crăcilă komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Gânsac speelt de bal door. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă met een sublieme pass. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Crăciunoiu onderschept slim de pass. Komínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Komínek geeft een lange en hoge pass. Rychlík springt en kopt de bal. Alexe verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Česká republika U21 0:1

35e minuut.
Lord probeert naar een medespeler te passen. Ostaşu is nu in balbezit. Ostaşu speelt de bal door. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krčín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crăcilă springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Stoichiţă kopt de bal weg. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stoichiţă de bal. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... Krčín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Šlitr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcilă rent richting de bal. Šlitr onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
România U21 - Česká republika U21 1:1

45e minuut.
Nepivoda komt het veld opgelopen. Toužebný komt het veld opgelopen. Takáč komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România U21 51%, Česká republika U21 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
România U21 - Česká republika U21 1:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nurci komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Toužebný verovert de bal door een tackle van achteren. Toužebný geeft een hoge lob. Nepivoda rent richting de bal. Nepivoda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Lizák heeft problemen om de bal te vangen. Lizák speelt de bal door. Raţă is nu in balbezit. Toužebný onderschept slim de pass. Toužebný haalt uit met een fantastische trap. Pop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Inworp. Spinu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rejžák is nu in balbezit. Rejžák passt de bal in één keer door. Lizák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizák geeft de bal voor. Nepivoda maakt een snoekduik en kopt de bal. Pop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Inworp. Rogoveanu komt het veld opgelopen. Belu komt het veld opgelopen. Tujka komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Lizák verovert de bal door een tackle van achteren. Lizák geeft de bal voor. Klungelig pakt Tilea de bal. Nepivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepivoda haalt uit met een fantastische trap. Pop bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România U21 52%, Česká republika U21 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
România U21 - Česká republika U21 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu geeft een hoge lob. Palas heeft problemen om de bal te vangen. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă draait met de bal, schiet en ... Krčín bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România U21 57%, Česká republika U21 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
România U21 - Česká republika U21 1:1

108e minuut.
Nurci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu passt de bal in één keer door. Belu rent richting de bal. Belu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

114e minuut.
Şoneriu geeft de bal voor. Rejžák is nu in balbezit. Rejžák geeft een lange en hoge pass. Toužebný krijgt zijn hoofd ertegen. Pop werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Česká republika U21 1:2

119e minuut.
Palas geeft de bal voor. Toužebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu begaat een overtreding. Toužebný is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lizák wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România U21 52%, Česká republika U21 48%.
România U21 - Česká republika U21 1:2