Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovensko U21 Cuba U21
Defend Tactiek Il Modello XYZ
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 54.4
solid Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
López speelt de bal door. Méndez rent richting de bal. Méndez met een sublieme pass. Daar is Arévalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arévalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Cuba U21 0:1

5e minuut.
Gajdošík rent richting de bal. Méndez is nu in balbezit. Méndez speelt de bal door. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Garlaty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bacigal zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bacigal naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Daar is Arévalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinček is nu in balbezit. Vinček geeft een hoge lob. López rent richting de bal. López geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ološtiak de bal. Maqueira rent richting de bal. Maqueira schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Cuba U21 0:2

32e minuut.
Gajdošík is nu in balbezit. Gajdošík speelt de bal door. Sekel is nu in balbezit. Sekel geeft een lange en hoge pass. Garlaty krijgt zijn hoofd ertegen. Vélez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Vinček rent richting de bal. Vinček geeft een hoge lob. Hernández met een sublieme pass. Maqueira rent richting de bal. Maqueira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Doeltrap. Sanz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 61%, Cuba U21 39%.
Slovensko U21 - Cuba U21 0:2

51e minuut.
Alfaro met de inworp. López is nu in balbezit. López passt de bal zonder na te denken. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Savón passt de bal in één keer door. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira passt de bal in één keer door. Daar is Arévalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arévalo draait met de bal, schiet en ... Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Hernández met de inworp. Maqueira rent richting de bal. Hamborský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maqueira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Méndez neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hiko komt het veld opgelopen. Jenčo komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Maqueira schiet op doel. Ološtiak probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hernández geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arévalo krijgt zijn hoofd ertegen. Malinák bokst de bal weg. Maqueira maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arteaga komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Savón speelt de bal door. Hernández is nu in balbezit. Hernández passt de bal zonder na te denken. López is nu in balbezit. López geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Cuba U21 0:3

66e minuut.
Patterson komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cuesta rent richting de bal. Jenčo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cuesta raakt geblesseerd tijdens het duel. Jendrúch komt het veld opgelopen. Robles komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Daar is Jendrúch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patterson is nu in balbezit. Patterson passt de bal met de wreef. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jova komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Jenčo kopt de bal weg. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson passt de bal met de wreef. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašek rent richting de bal. Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 65%, Cuba U21 35%.
Slovensko U21 - Cuba U21 0:3