Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-26 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cash Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3972
Moneyball F.C. RomanistiDallaPolonia
zuravball Tactiek 433
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 23.8
good Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Muri passt de bal in één keer door. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Niepokój begaat een overtreding. Niepokój krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Cwalina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maradona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maradona speelt de bal door. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Niepokój is nu in balbezit. Maradona onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cwalina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gradkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Regev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Muri passt de bal in één keer door. Daar is Gradkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niepokój. Gradkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Muri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Regev bokst de bal weg. Klungelig pakt Madajczyk de bal. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - RomanistiDallaPolonia 1:0

35e minuut.
Gradkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski met een sublieme pass. Cwalina speelt de bal door. Maradona rent richting de bal. Maradona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Regev probeert naar een medespeler te passen. Gorbói rent richting de bal. Gorbói passt de bal met de wreef. Muri is nu in balbezit. Muri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nunev kopt de bal weg. Muri rent richting de bal. Muri passt de bal zonder na te denken. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moneyball F.C. 20%, RomanistiDallaPolonia 80%.
Moneyball F.C. - RomanistiDallaPolonia 1:0

46e minuut.
Mikuta is nu in balbezit. Mikuta passt de bal in één keer door. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona schiet op doel. Madajczyk probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Gradkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski schiet op doel. Regev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Noworyta is nu in balbezit. Nunev onderschept slim de pass. Nunev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maradona de bal. Maradona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Nunev kopt de bal weg. Muri bereikt de bal nog maar net als eerste. Muri met een sublieme pass. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona draait met de bal, schiet en ... Regev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Maradona geeft de bal voor. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski passt de bal zonder na te denken. Gorbói rent richting de bal. Gorbói geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maradona is nu in balbezit. Maradona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - RomanistiDallaPolonia 2:0

61e minuut.
Muri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorbói kan de bal niet met de borst controleren. Gorbói geeft een lange en hoge pass. Gradkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gradkowski haalt uit met een fantastische trap. Regev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

70e minuut.
Muri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorbói geeft een hoge lob. Klungelig pakt Madajczyk de bal. Maradona rent richting de bal. Maradona schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Wenta geeft een lange en hoge pass. Gorbói probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maradona de bal. Cwalina is nu in balbezit. Cwalina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Muri met de inworp. Gorbói probeert de bal met de borst te controleren. Gorbói speelt de bal door. Cwalina is nu in balbezit. Cwalina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunev passt de bal met de wreef. Maradona rent richting de bal. Maradona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - RomanistiDallaPolonia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moneyball F.C. 20%, RomanistiDallaPolonia 80%.
Moneyball F.C. - RomanistiDallaPolonia 3:0