Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-09 23:29
  • Competitiewedstrijd: Lanús Campeon
  • Stadion: 24 de Junio
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6357
Cachilo FC AC OLYMPIC
41221 Tactiek a ver lucas?
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
39.5 gemiddelde waardering 52
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
matig Verdedigen solide


4e minuut.
Sironi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca onderschept slim de pass. Coca passt de bal met de wreef. Rożewski is nu in balbezit. Rożewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen passt de bal met de wreef. Rożewski rent richting de bal. Rożewski geeft een hoge lob. Thomas krijgt zijn hoofd ertegen. Klotz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - AC OLYMPIC 1:0

10e minuut.
Rożewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Impallomeni verovert de bal door een tackle van achteren. Impallomeni geeft een lange en hoge pass. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Schusterman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Venesia komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Hajducki passt de bal in één keer door. Daar is Grimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajducki rent richting de bal. Hajducki geeft een hoge lob. Yeffal maakt een snoekduik en kopt de bal. Isierte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Campigotto heeft problemen om de bal te vangen. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca met een sublieme pass. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Hajducki de bal. Hajducki speelt de bal door. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Padureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padureanu met een sublieme pass. Hajducki is nu in balbezit. Hajducki geeft een hoge lob. Yeffal maakt een snoekduik en kopt de bal. Isierte bokst de bal weg.

36e minuut.
Daar is Grimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimi met een sublieme pass. Hajducki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajducki geeft een hoge lob. Grimi krijgt zijn hoofd ertegen. Isierte bokst de bal weg. Paal!

43e minuut.
Venesia probeert naar een medespeler te passen. Hajducki rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciepiela met een snelle inworp. Hajducki geeft een hoge lob. Isierte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cachilo FC - AC OLYMPIC 1:1

45e minuut.
Grimi verovert de bal door een tackle van achteren. Salame rent richting de bal. Grimi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Grimi de bal. Grimi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cachilo FC 59%, AC OLYMPIC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cachilo FC - AC OLYMPIC 1:1

48e minuut.
Thomas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Impallomeni neemt vlug de vrije trap. Hajducki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajducki haalt uit met een fantastische trap. Isierte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - AC OLYMPIC 1:2

52e minuut.
Padureanu is nu in balbezit. Waikilef verovert de bal door een tackle van achteren. Grimi verovert de bal door een tackle van achteren. Grimi schiet op doel. Isierte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - AC OLYMPIC 1:3

54e minuut.
Romanello geeft de bal voor. Hajducki is nu in balbezit. Hajducki geeft de bal voor. Grimi krijgt zijn hoofd ertegen. Isierte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - AC OLYMPIC 1:4

60e minuut.
Daar is Impallomeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Impallomeni raakt geblesseerd tijdens het duel. Impallomeni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Hajducki de bal. Hajducki probeert naar een medespeler te passen. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - AC OLYMPIC 1:5

64e minuut.
Romanello is nu in balbezit. Romanello geeft een hoge lob. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi draait met de bal, schiet en ... Isierte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - AC OLYMPIC 1:6

72e minuut.
Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Campigotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen begaat een overtreding. Cohen krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Cazenave met een sublieme pass. Hajducki is nu in balbezit. Hajducki speelt de bal door. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachilo FC - AC OLYMPIC 1:7

76e minuut.
Sironi rent richting de bal. Sironi geeft een hoge lob. Daar is Rożewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rożewski draait met de bal, schiet en ... Klotz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klotz trapt de bal weg. Hajducki rent richting de bal. Hajducki geeft de bal voor. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi haalt uit met een fantastische trap. Isierte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Ustari probeert naar een medespeler te passen. Venesia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cazenave. Cazenave krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Waikilef geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padureanu met de inworp. Cohen rent richting de bal. Cohen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Romanello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajducki is nu in balbezit. Hajducki geeft een hoge lob. Padureanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Venesia is nu in balbezit. Venesia geeft de bal voor. Borges probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grimi rent richting de bal. Grimi draait met de bal, schiet en ... Isierte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cachilo FC 57%, AC OLYMPIC 43%.
Cachilo FC - AC OLYMPIC 1:7