Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:16
  • Competitiewedstrijd: ScapCUP
  • Stadion: PEPPERSON Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5919
PEPPERSON Freddolosi
1-Wing Pro Tactiek trequartista 2
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 40.6
excellent Schieten very good
solid Passen adequate
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Viotto geeft de bal voor. Inworp. Calcetti met de inworp. Gasparetto met een sublieme pass. Calcetti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fabbreschi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castronuovo geeft een hoge lob. Sida springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gasparetto rent richting de bal. Gasparetto passt de bal zonder na te denken. Cervone is nu in balbezit. Cervone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - Freddolosi 1:0

10e minuut.
Chiara met een sublieme pass. Santa bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcetti begaat een overtreding. Calcetti krijgt een gele kaart. Santa raakt geblesseerd tijdens het duel. Wultański met een snel genomen vrije trap. Sida bereikt de bal nog maar net als eerste. Sida haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Baso rent richting de bal. Inworp. Gavin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caraus rent richting de bal. Caraus geeft een lange en hoge pass. Holmqvist bokst de bal weg. Cervone springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Brentazzoli passt de bal zonder na te denken. Caraus is nu in balbezit. Ghiselli verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparetto rent richting de bal. Gasparetto geeft de bal voor. Holmqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ghiselli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caraus met een snelle inworp. Gasparetto rent richting de bal. Gasparetto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ierardi kopt de bal weg. Klungelig pakt Cominelli de bal. Cominelli passt de bal met de wreef. Calcetti is nu in balbezit. Calcetti draait met de bal, schiet en ... Holmqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cominelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - Freddolosi 2:0

27e minuut.
Gavin onderschept slim de pass. Gavin speelt de bal door. Cominelli is nu in balbezit. Cominelli haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - Freddolosi 3:0

33e minuut.
Chiara maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fabbreschi kan de bal niet met de borst controleren. Brentazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sida bereikt de bal nog maar net als eerste. Sida schiet op doel. Diotallevi bokst de bal weg.

38e minuut.
Chiara verovert de bal door een tackle van achteren. Chiara geeft een hoge lob. Sida bereikt de bal nog maar net als eerste. Sida draait met de bal, schiet en ... Diotallevi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - Freddolosi 3:1

40e minuut.
Gasparetto onderschept slim de pass. Gasparetto passt de bal met de wreef. Caraus speelt de bal door. Cominelli is nu in balbezit. Cominelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEPPERSON 37%, Freddolosi 63%.
PEPPERSON - Freddolosi 3:1

46e minuut.
Gasparetto passt de bal zonder na te denken. Calcetti is nu in balbezit. Calcetti passt de bal zonder na te denken. Cervone rent richting de bal. Cervone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Caraus geeft de bal voor. Chiara geeft de bal voor. Lorenzini kan de bal niet met de borst controleren. Sida is nu in balbezit. Sida schiet op doel. Diotallevi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Castronuovo rent richting de bal. Castronuovo geeft een lange en hoge pass. Sida is nu in balbezit. Sida schiet op doel. Diotallevi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - Freddolosi 3:2

51e minuut.
Gasparetto onderschept slim de pass. Calcetti speelt de bal door. Cervone is nu in balbezit. Cervone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - Freddolosi 4:2

54e minuut.
Fabbreschi geeft een lange en hoge pass. Ghiselli rent richting de bal. Cominelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cominelli haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - Freddolosi 5:2

63e minuut.
Buitenspel voor Cervone. Goede buitenspelval van de verdediging. Fradelloni komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Fabbreschi kopt de bal weg. Caifano geeft de bal voor. Calcetti kopt de bal weg. Cervone is nu in balbezit. Cervone draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Viotto geeft een hoge lob. Inworp. Calcetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gasparetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparetto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gasparetto passt de bal zonder na te denken. Caraus is nu in balbezit. Caraus passt de bal met de wreef. Cominelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominelli schiet op doel. Holmqvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cervone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - Freddolosi 6:2

74e minuut.
Cervone probeert naar een medespeler te passen. Caraus rent richting de bal. Caraus passt de bal met de wreef. Cominelli rent richting de bal. Cominelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Baso heeft problemen om de bal te vangen. Ghiselli geeft een hoge lob. Cominelli probeert de bal aan de voet te houden. Cervone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervone haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Gasparetto probeert naar een medespeler te passen. Caifano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caifano geeft de bal voor. Cervone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervone draait met de bal, schiet en ... Holmqvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Cominelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraus is nu in balbezit. Caraus passt de bal zonder na te denken. Gasparetto is nu in balbezit. Gasparetto geeft een lange en hoge pass. Holmqvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cervone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - Freddolosi 7:2

82e minuut.
Daar is Santa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervone rent richting de bal. Santa begaat een overtreding. Santa krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Gasparetto rent richting de bal. Fradelloni speelt de bal door. Cominelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominelli schiet op doel. Holmqvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - Freddolosi 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEPPERSON 43%, Freddolosi 57%.
PEPPERSON - Freddolosi 8:2