Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Maneta Winners F.C.
copa2 Tactiek Ximic
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
48.9 gemiddelde waardering 55.6
solid Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen very good


12e minuut.
Pekcesur rent richting de bal. Pekcesur passt de bal in één keer door. Alves is nu in balbezit. Alves haalt uit met een fantastische trap. Wędrowycz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Andrada rent richting de bal. Koshelyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Pataxó rent richting de bal. Koshelyuk onderschept slim de pass. Koshelyuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Šepelj passt de bal in één keer door. Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur passt de bal in één keer door. Alves rent richting de bal. Alves haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Piot is nu in balbezit. Piot passt de bal met de wreef. Koshelyuk rent richting de bal. Koshelyuk haalt uit met een fantastische trap. Wędrowycz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Herold is nu in balbezit. Herold speelt de bal door. Pisetta speelt de bal door. Matogrosso rent richting de bal. Matogrosso haalt uit met een fantastische trap. Cornel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Piot is nu in balbezit. Piot passt de bal met de wreef. Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur schiet op doel. Wędrowycz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Pekcesur is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Winners F.C. 0:1

36e minuut.
Braga geeft een hoge lob. Sagaz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Aranha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alves rent richting de bal. Alves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Van Halme is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aranha. Van Halme is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Herold met een snel genomen vrije trap. Van Halme springt en kopt de bal. Cornel bokst de bal weg.

41e minuut.
Accioly met de inworp. Pekcesur probeert naar een medespeler te passen. Šepelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pekcesur de bal. Pekcesur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Assis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 58%, Winners F.C. 42%.
Os Maneta - Winners F.C. 0:1

47e minuut.
Bombardir met een snelle inworp. Accioly geeft een lange en hoge pass. Piot kopt de bal weg. Koshelyuk rent richting de bal. Koshelyuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pisetta met de inworp. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis passt de bal zonder na te denken. Van Halme rent richting de bal. Van Halme draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Koshelyuk heeft problemen om de bal te vangen. Piot rent richting de bal. Koshelyuk is nu in balbezit. Koshelyuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Winners F.C. 0:2

62e minuut.
Inworp. Wilkoszewski komt het veld opgelopen. Trajano komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Accioly met de inworp. Pekcesur met een sublieme pass. Piot probeert naar een medespeler te passen. Koshelyuk rent richting de bal. Koshelyuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gamarra komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Andrada is nu in balbezit. Piot verovert de bal door een tackle van achteren. Koshelyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koshelyuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Winners F.C. 0:3

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pekcesur speelt de bal door. Koshelyuk is nu in balbezit. Koshelyuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bombardir geeft een lange en hoge pass. Matogrosso is nu in balbezit. Matogrosso geeft een hoge lob. Wilkoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkoszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cintra geeft een hoge lob. Aranha probeert de bal met de borst te controleren. Wilkoszewski rent richting de bal. Wilkoszewski haalt uit met een fantastische trap. Cornel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Winners F.C. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 51%, Winners F.C. 49%.
Os Maneta - Winners F.C. 1:3