Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonny StarsFC Vasco FCR
John Tactiek Tática 2
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.4 gemiddelde waardering 33
outstanding Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Burlacu heeft problemen om de bal te vangen. Lalas probeert naar een medespeler te passen. Micsoniu kopt de bal weg. Zoncada rent richting de bal. Zoncada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Vasco FCR 1:0

6e minuut.
Hrovatin heeft problemen om de bal te vangen. Zoncada onderschept slim de pass. Zoncada probeert de bal met de borst te controleren. Zoncada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Vasco FCR 2:0

13e minuut.
Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk geeft de bal voor. Zoncada rent richting de bal. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Lalas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Vasco FCR 3:0

16e minuut.
Lónich passt de bal met de wreef. Vittek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittek geeft de bal voor. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Vasco FCR 4:0

17e minuut.
Daar is Gromadzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoncada onderschept slim de pass. Zoncada passt de bal met de wreef. Pessi is nu in balbezit. Pessi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Zoncada draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tampsi de bal onder controle te krijgen. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk geeft de bal voor. Zoncada springt en kopt de bal. Lalas bokst de bal weg.

20e minuut.
Woźnica maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zoncada kopt de bal weg. Klungelig pakt Pessi de bal. Pessi draait met de bal, schiet en ... Lalas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Vasco FCR 5:0

26e minuut.
Tomalczyk onderschept slim de pass. Tomalczyk passt de bal in één keer door. Zoncada heeft problemen om de bal te vangen. Zoncada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Vasco FCR 6:0

30e minuut.
Inworp. Magrão met de inworp. Shtraus geeft een lange en hoge pass. Zoncada maakt een snoekduik en kopt de bal. Lalas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Vasco FCR 7:0

36e minuut.
Klungelig pakt Pietranik de bal. Shtraus is nu in balbezit. Shtraus passt de bal in één keer door. Magrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tomalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomalczyk geeft de bal voor. Zoncada heeft problemen om de bal te vangen. Zoncada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Woźnica is nu in balbezit. Woźnica geeft een hoge lob. Shtraus kopt de bal weg. Pessi is nu in balbezit. Pessi schiet op doel. Lalas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pessi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Vasco FCR 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonny StarsFC 32%, Vasco FCR 68%.
Jonny StarsFC - Vasco FCR 8:0

48e minuut.
Sysmäläinen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lónich de bal onder controle te krijgen. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Vasco FCR 9:0

53e minuut.
Tampsi geeft een hoge lob. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk passt de bal zonder na te denken. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada schiet op doel. Lalas bokst de bal weg. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tomalczyk neemt de hoekschop. Pessi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Vasco FCR 10:0

60e minuut.
Barcelos heeft problemen om de bal te vangen. Shtraus met een sublieme pass. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Lalas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Vasco FCR 11:0

62e minuut.
Pessi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sysmäläinen de bal. Sysmäläinen met een sublieme pass. Daar is Zoncada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoncada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Vasco FCR 12:0

67e minuut.
Micsoniu geeft een hoge lob. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada rent richting de bal. Zoncada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Vasco FCR 13:0

71e minuut.
Micsoniu geeft een lange en hoge pass. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. Lalas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Vasco FCR 14:0

74e minuut.
Burlacu geeft een hoge lob. Magrão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomalczyk kopt de bal weg. Zoncada rent richting de bal. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Lalas bokst de bal weg.

76e minuut.
Shtraus heeft problemen om de bal te vangen. Shtraus passt de bal zonder na te denken. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada schiet op doel. Lalas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Vasco FCR 15:0

83e minuut.
Micsoniu geeft de bal voor. Villalta kan de bal niet met de borst controleren. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi met een sublieme pass. Shtraus met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Vasco FCR 16:0

85e minuut.
Sysmäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysmäläinen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hrovatin de bal. Pessi is nu in balbezit. Pessi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shtraus bereikt de bal nog maar net als eerste. Shtraus passt de bal zonder na te denken. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Magrão de bal. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada schiet op doel. Lalas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Vasco FCR 17:0

88e minuut.
Magrão schiet op doel. Burlacu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tomalczyk zal de hoekschop nemen. Zoncada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Vasco FCR 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonny StarsFC 17%, Vasco FCR 83%.
Jonny StarsFC - Vasco FCR 18:0