Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonny StarsFC Abuapuera
John Tactiek Falso9
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 44
formidable Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Colméia passt de bal in één keer door. Sysmäläinen rent richting de bal. Sysmäläinen passt de bal met de wreef. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Čomor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Colméia verovert de bal door een tackle van achteren. Colméia met een sublieme pass. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Čomor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Abuapuera 1:0

9e minuut.
Uchoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchoa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Drzewosz de bal. Claverie rent richting de bal. Claverie geeft de bal voor. Konik bokst de bal weg.

12e minuut.
Orhun rent richting de bal. Orhun geeft een lange en hoge pass. Zoncada rent richting de bal. Zoncada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Abuapuera 2:0

16e minuut.
Evensen rent richting de bal. Evensen geeft de bal voor. Zoncada rent richting de bal. Zoncada schiet op doel. Čomor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Abuapuera 3:0

19e minuut.
Resende bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende passt de bal zonder na te denken. Uchoa is nu in balbezit. Uchoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Abuapuera 3:1

24e minuut.
Woźnica kopt de bal weg. Munhoz is nu in balbezit. Yamada verovert de bal door een tackle van achteren. Stoichiţă onderschept slim de pass. Stoichiţă passt de bal met de wreef. Čomor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Abuapuera 4:1

28e minuut.
Claverie geeft een lange en hoge pass. Rossa heeft problemen om de bal te vangen. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... Čomor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Abuapuera 5:1

31e minuut.
Woźnica onderschept slim de pass. Vittek geeft de bal voor. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. Čomor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Abuapuera 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonny StarsFC 56%, Abuapuera 44%.
Jonny StarsFC - Abuapuera 6:1

60e minuut.
Drzewosz is nu in balbezit. Woźnica verovert de bal door een tackle van achteren. Woźnica geeft de bal voor. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... Čomor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Claverie probeert naar een medespeler te passen. Resende rent richting de bal. Resende passt de bal met de wreef. Uchoa is nu in balbezit. Uchoa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Abuapuera 6:2

64e minuut.
Yamada is nu in balbezit. Yamada passt de bal met de wreef. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. Čomor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Magrão rent richting de bal. Orhun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magrão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Micsoniu met een snel genomen vrije trap. Zoncada krijgt zijn hoofd ertegen. Čomor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Micsoniu kopt de bal weg. Evensen rent richting de bal. Zoncada onderschept slim de pass. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. Čomor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Abuapuera 7:2

71e minuut.
Evensen kopt de bal weg. Sysmäläinen kan de bal niet met de borst controleren. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Abuapuera 8:2

84e minuut.
Sysmäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysmäläinen geeft een lange en hoge pass. Zoncada rent richting de bal. Zoncada schiet op doel. Čomor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Abuapuera 9:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonny StarsFC 53%, Abuapuera 47%.
Jonny StarsFC - Abuapuera 9:2