Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winners F.C. Vasco FCR
gelo Tactiek Tática 1
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 33.1
very good Schieten weak
very good Passen adequate
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Koshelyuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hrovatin. Koshelyuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Accioly zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Koshelyuk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur passt de bal zonder na te denken. Accioly is nu in balbezit. Accioly schiet op doel. Lalas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Vasco FCR 1:0

13e minuut.
Piot kopt de bal weg. Daar is Lónich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koshelyuk rent richting de bal. Alves rent richting de bal. Alves schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Klungelig pakt Querubim de bal. Aranha verovert de bal door een tackle van achteren. Pekcesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcesur geeft de bal voor. Koshelyuk krijgt zijn hoofd ertegen. Lalas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Imbacher geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šepelj met de inworp. Pekcesur geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kecman de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Vasco FCR 2:0

20e minuut.
Hrovatin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pekcesur geeft een lange en hoge pass. Koshelyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves is nu in balbezit. Alves schiet op doel. Lalas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Vasco FCR 3:0

24e minuut.
Lalas trapt de bal weg van het doel. Piot is nu in balbezit. Piot passt de bal zonder na te denken. Koshelyuk rent richting de bal. Koshelyuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pekcesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcesur speelt de bal door. Accioly met een sublieme pass. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Vasco FCR 4:0

35e minuut.
Inworp. Piot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velásquez rent richting de bal. Velásquez geeft een hoge lob. Koshelyuk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kecman geeft een lange en hoge pass. Pekcesur kopt de bal weg. Klungelig pakt Accioly de bal. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lónich geeft een hoge lob. Daar is Velásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez onderschept slim de pass. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Pekcesur geeft de bal voor. Klungelig pakt Imbacher de bal. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves schiet op doel. Lónich probeert de bal aan de voet te houden. Lalas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koshelyuk is nu in balbezit. Koshelyuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pekcesur rent richting de bal. Pekcesur geeft de bal voor. Polak probeert de bal aan de voet te houden. Lónich onderschept slim de pass. Koshelyuk is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Vasco FCR 5:0

45e minuut.
Kuziel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 26%, Vasco FCR 74%.
Winners F.C. - Vasco FCR 5:0

47e minuut.
Pekcesur passt de bal met de wreef. Accioly is nu in balbezit. Accioly geeft de bal voor. Koshelyuk rent richting de bal. Koshelyuk schiet op doel. Lalas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Koshelyuk met een sublieme pass. Velásquez is nu in balbezit. Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziel geeft een lange en hoge pass. Alves maakt een snoekduik en kopt de bal. Lalas bokst de bal weg.

52e minuut.
Pekcesur met een sublieme pass. Accioly rent richting de bal. Accioly geeft een hoge lob. Koshelyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koshelyuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Vasco FCR 6:0

61e minuut.
Barcelos probeert naar een medespeler te passen. Kuziel speelt de bal door. Koshelyuk is nu in balbezit. Koshelyuk draait met de bal, schiet en ... Lalas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Vasco FCR 7:0

65e minuut.
Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur passt de bal met de wreef. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves haalt uit met een fantastische trap. Lalas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Vasco FCR 8:0

66e minuut.
Lónich geeft de bal voor. Michon is nu in balbezit. Met opzet legt Pekcesur zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pekcesur naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Kuziel met een sublieme pass. Lónich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alves krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kuziel passt de bal met de wreef. Alves is nu in balbezit. Koshelyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Kuziel is nu in balbezit. Kuziel passt de bal met de wreef. Alves is nu in balbezit. Alves schiet op doel. Lalas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Vasco FCR 9:0

82e minuut.
Kecman geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pietranik de bal onder controle te krijgen. Accioly geeft de bal voor. Koshelyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koshelyuk draait met de bal, schiet en ... Lalas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Alves rent richting de bal. Alves schiet op doel. Lalas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Vasco FCR 10:0

89e minuut.
Šepelj is nu in balbezit. Šepelj geeft een lange en hoge pass. Kecman heeft problemen om de bal te vangen. Koshelyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koshelyuk haalt uit met een fantastische trap. Lalas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 23%, Vasco FCR 77%.
Winners F.C. - Vasco FCR 10:0