Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winners F.C. Abuapuera
gelo Tactiek Falso9
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
18 Buitenspel 2
51.7 gemiddelde waardering 40.5
very good Schieten weak
solid Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Koshelyuk is nu in balbezit. Cumicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Koshelyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Alves is nu in balbezit. Alves draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Yamada geeft de bal voor. Mauceri met een sublieme pass. Pekcesur rent richting de bal. Pekcesur draait met de bal, schiet en ... Čomor probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

8e minuut.
Grycan is nu in balbezit. Dinulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dinulescu passt de bal in één keer door. Mauceri is nu in balbezit. Mauceri geeft de bal voor. Čomor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Inworp. Accioly met een snelle inworp. Mauceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauceri geeft een lange en hoge pass. Alves springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orhun heeft problemen om de bal te vangen. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Abuapuera 1:0

27e minuut.
Pekcesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly geeft een lange en hoge pass. Cumicheo heeft problemen om de bal te vangen. Koshelyuk is nu in balbezit. Koshelyuk haalt uit met een fantastische trap. Čomor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Abuapuera 2:0

35e minuut.
Mauceri speelt de bal door. Accioly rent richting de bal. Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur geeft een lange en hoge pass. Koshelyuk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mauceri is nu in balbezit. Mauceri passt de bal met de wreef. Pekcesur speelt de bal door. Koshelyuk rent richting de bal. Koshelyuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pekcesur probeert naar een medespeler te passen. Alves rent richting de bal. Alves draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez geeft een hoge lob. Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur draait met de bal, schiet en ... Čomor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Abuapuera 3:0

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Čomor niet meer kan verder spelen. Secară komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly geeft een hoge lob. Mauceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauceri schiet op doel. Secară maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Abuapuera 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 36%, Abuapuera 64%.
Winners F.C. - Abuapuera 4:0

48e minuut.
Dinulescu passt de bal in één keer door. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly passt de bal in één keer door. Alves rent richting de bal. Alves draait met de bal, schiet en ... Secară verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pekcesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcesur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Abuapuera 5:0

53e minuut.
Šepelj met de inworp. Accioly probeert naar een medespeler te passen. Koshelyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koshelyuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Abuapuera 6:0

61e minuut.
Pekcesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcesur speelt de bal door. Koshelyuk rent richting de bal. Koshelyuk haalt uit met een fantastische trap. Secară probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Abuapuera 7:0

65e minuut.
Buitenspel voor Alves. Goede buitenspelval van de verdediging. Pedroni komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Grycan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dinulescu neemt vlug de vrije trap. Koshelyuk rent richting de bal. Koshelyuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Abuapuera 8:0

73e minuut.
Dinulescu passt de bal met de wreef. Mauceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauceri geeft een hoge lob. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Velásquez passt de bal met de wreef. Mauceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauceri passt de bal met de wreef. Koshelyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koshelyuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Accioly speelt de bal door. Šepelj rent richting de bal. Šepelj passt de bal zonder na te denken. Accioly rent richting de bal. Accioly geeft de bal voor. Secară probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Šepelj rent richting de bal. Šepelj geeft de bal voor. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni schiet op doel. Secară maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Abuapuera 9:0

87e minuut.
Zappelli is nu in balbezit. Mauceri onderschept slim de pass. Mauceri speelt de bal door. Pedroni rent richting de bal. Pedroni schiet op doel. Secară probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Pedroni probeert naar een medespeler te passen. Mauceri rent richting de bal. Mauceri geeft de bal voor. Koshelyuk is nu in balbezit. Koshelyuk draait met de bal, schiet en ... Secară bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 44%, Abuapuera 56%.
Winners F.C. - Abuapuera 9:0