Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vasco FCR Demolidor de campeões
Tática 1 Tactiek Hibernação
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 34.9
adequate Schieten formidable
adequate Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará passt de bal zonder na te denken. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Barcelos heeft problemen om de bal te vangen. Sandıkçı rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sandıkçı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Burlacu de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Socha is nu in balbezit. Socha passt de bal met de wreef. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Spodrītis speelt de bal door. Klungelig pakt Pietranik de bal. Kecman is nu in balbezit. Socha is nu in balbezit. Socha schiet op doel. Lalas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Tampsi geeft een lange en hoge pass. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuzuban krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Perez raakt geblesseerd tijdens het duel. Perez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spodrītis met een sublieme pass. Klungelig pakt Tampsi de bal. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Villalta passt de bal met de wreef. Barcelos met een sublieme pass. Cuzuban is nu in balbezit. Cuzuban draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ţugulea de bal onder controle te krijgen. Paal!

21e minuut.
Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı geeft een lange en hoge pass. Querubim kopt de bal weg. Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Grilo geeft de bal voor. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sandıkçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap. Lalas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Grilo geeft een hoge lob. Inworp. Villalta met een snelle inworp. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos geeft de bal voor. Mirzoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Tchuco probeert naar een medespeler te passen. Ceará heeft problemen om de bal te vangen. Ceará geeft een lange en hoge pass. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap. Lalas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Ţugulea probeert naar een medespeler te passen. Querubim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tchuco. Tchuco krijgt een gele kaart. Querubim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pietranik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Villalta rent richting de bal. Villalta geeft een lange en hoge pass. Mirzoyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Demolidor de campeões 1:0

36e minuut.
Tchuco met een sublieme pass. Ceará speelt de bal door. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... Lalas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ceará rent richting de bal. Polak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceará is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ţugulea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Burlacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco FCR 56%, Demolidor de campeões 44%.
Vasco FCR - Demolidor de campeões 1:0

46e minuut.
Perez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

49e minuut.
Burlacu is nu in balbezit. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará passt de bal met de wreef. Socha is nu in balbezit. Socha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kecman heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vasco FCR - Demolidor de campeões 1:1

51e minuut.
Spodrītis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tchuco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ceará is nu in balbezit. Ceará schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Socha rent richting de bal. Socha passt de bal in één keer door. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... Lalas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Demolidor de campeões 1:2

56e minuut.
Pietranik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Figueroa passt de bal zonder na te denken. Ceará rent richting de bal. Ceará passt de bal in één keer door. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Polak met een sublieme pass. Burlacu rent richting de bal. Spodrītis is nu in balbezit. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará draait met de bal, schiet en ... Lalas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Sandıkçı de bal onder controle te krijgen. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha verovert de bal door een tackle van achteren. Pietranik speelt de bal door. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Grilo verovert de bal door een tackle van achteren. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı passt de bal zonder na te denken. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Sandıkçı controleert de bal met de borst. Kecman verovert de bal door een tackle van achteren. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco FCR 53%, Demolidor de campeões 47%.
Vasco FCR - Demolidor de campeões 1:2