Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonny StarsFC Winners F.C.
John Tactiek gelo
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
57.8 gemiddelde waardering 55.4
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Tomalczyk met een sublieme pass. Pessi rent richting de bal. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi verovert de bal door een tackle van achteren. Pessi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vittek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcesur onderschept slim de pass. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves passt de bal met de wreef. Sampaio is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sotero met een sublieme pass. Micsoniu rent richting de bal. Micsoniu passt de bal in één keer door. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi schiet op doel. Cornel bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Šepelj kopt de bal weg. Klungelig pakt Pekcesur de bal. Pekcesur geeft de bal voor. Sampaio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Winners F.C. 0:1

23e minuut.
Velásquez geeft de bal voor. Lizak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Alves schiet op doel. Konik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Sotero geeft een hoge lob. Pessi rent richting de bal. Bombardir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bombardir krijgt een gele kaart. Pessi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zoncada neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jonny StarsFC - Winners F.C. 1:1

30e minuut.
Sotero passt de bal met de wreef. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk geeft de bal voor. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada schiet op doel. Cornel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Tomalczyk geeft de bal voor. Dinulescu rent richting de bal. Zoncada verovert de bal door een tackle van achteren. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Cornel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonny StarsFC - Winners F.C. 2:1

37e minuut.
Dinulescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Camaronês komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonny StarsFC 42%, Winners F.C. 58%.
Jonny StarsFC - Winners F.C. 2:1

51e minuut.
Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk passt de bal met de wreef. Micsoniu geeft een lange en hoge pass. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk passt de bal in één keer door. Zoncada is nu in balbezit. Sysmäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysmäläinen schiet op doel. Cornel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedroni komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Woźnica is nu in balbezit. Koshelyuk onderschept slim de pass. Pekcesur rent richting de bal. Pekcesur geeft de bal voor. Pedroni maakt een snoekduik en kopt de bal. Konik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Inworp. Šepelj met een snelle inworp. Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur geeft de bal voor. Pedroni springt en kopt de bal. Konik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Aranha kopt de bal weg. Šepelj met een sublieme pass. Sampaio heeft problemen om de bal te vangen. Koshelyuk is nu in balbezit. Koshelyuk schiet op doel. Konik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonny StarsFC 42%, Winners F.C. 58%.
Jonny StarsFC - Winners F.C. 2:1