Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tellysavalas Pámpom FC
442 Tactiek 001
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 57.1
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Somlai geeft een hoge lob. Böjte geeft een lange en hoge pass. Ecsegi heeft problemen om de bal te vangen. Ecsegi draait met de bal, schiet en ... Iordãnescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Pámpom FC 0:1

3e minuut.
Somlai met een sublieme pass. Ględała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Böjte rent richting de bal. Böjte geeft de bal voor. Ecsegi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Raffay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Darnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghoukassyan haalt uit met een fantastische trap. Hacsek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Sós kopt de bal weg. Ględała probeert de bal aan de voet te houden. Böjte met een sublieme pass. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Iordãnescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Hiçkorkmaz is nu in balbezit. Hiçkorkmaz passt de bal in één keer door. Somlai is nu in balbezit. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Iordãnescu bokst de bal weg. Elanga heeft problemen om de bal te vangen. Ecsegi is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jiménez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ecsegi de bal onder controle te krijgen. Ecsegi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jiménez de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Iordãnescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Elanga met een sublieme pass. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi passt de bal met de wreef. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Somlai verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hoài Bắc kopt de bal weg. Hiçkorkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fayard. Hiçkorkmaz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

42e minuut.
Giemsa rent richting de bal. Giemsa geeft een lange en hoge pass. Raffay speelt de bal door. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Iordãnescu bokst de bal weg. Giemsa onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi schiet op doel. Iordãnescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Pámpom FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tellysavalas 61%, Pámpom FC 39%.
Tellysavalas - Pámpom FC 0:2

63e minuut.
Ignácz speelt de bal door. Raffay rent richting de bal. Raffay speelt de bal door. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap. Iordãnescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez schiet op doel. Iordãnescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Pámpom FC 0:3

71e minuut.
Raffay geeft de bal voor. Béky kopt de bal weg. Giemsa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ecsegi rent richting de bal. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hacsek speelt de bal door. Ecsegi kopt de bal weg. Raffay bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez schiet op doel. Iordãnescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Böjte onderschept slim de pass. Böjte geeft een lange en hoge pass. Ecsegi rent richting de bal. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Pámpom FC 0:4

84e minuut.
Giemsa geeft een hoge lob. Inworp. Béky met de inworp. Hiçkorkmaz is nu in balbezit. Hiçkorkmaz geeft een hoge lob. Iordãnescu bokst de bal weg.

86e minuut.
Elanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Elanga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ignácz de bal. Ignácz geeft een lange en hoge pass. Jiménez maakt een snoekduik en kopt de bal. Iordãnescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tellysavalas 52%, Pámpom FC 48%.
Tellysavalas - Pámpom FC 0:4