Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-23 19:22
  • Competitiewedstrijd: FDGB-Pokal
  • Stadion: Fischerwiese
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7623
Karl-Marx-Stadt BSG Chemie Leipzig
Flophet Tactiek 5-3-2 new
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 54.5
weak Schieten outstanding
average Passen very good
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Inworp. Lamers met de inworp. Lahmann probeert naar een medespeler te passen. Lamers geeft een hoge lob. Jopp maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Vlasatý passt de bal met de wreef. Jopp rent richting de bal. Jopp passt de bal met de wreef. Potegea is nu in balbezit. Potegea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - BSG Chemie Leipzig 0:1

8e minuut.
Vlasatý onderschept slim de pass. Vlasatý passt de bal in één keer door. Jopp heeft problemen om de bal te vangen. Jopp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - BSG Chemie Leipzig 0:2

10e minuut.
Wrangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrangel passt de bal zonder na te denken. Pirrung met een sublieme pass. Jopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Einzinger kopt de bal weg. Nägele rent richting de bal. Lamers onderschept slim de pass. Lamers geeft een lange en hoge pass. Potegea krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - BSG Chemie Leipzig 0:3

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lahmann met de inworp. Lamers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamers geeft een lange en hoge pass. Potegea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ostdeutsch trapt de bal weg. Lamers kopt de bal weg. Adenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea verovert de bal door een tackle van achteren. Potegea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - BSG Chemie Leipzig 0:4

19e minuut.
Lamers is nu in balbezit. Lamers geeft een lange en hoge pass. Pirrung heeft problemen om de bal te vangen. Potegea is nu in balbezit. Potegea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Vlasatý probeert naar een medespeler te passen. Lahmann rent richting de bal. Lahmann passt de bal in één keer door. Potegea rent richting de bal. Potegea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Lahmann passt de bal met de wreef. Lamers rent richting de bal. Lamers met een sublieme pass. Jopp rent richting de bal. Jopp haalt uit met een fantastische trap. Ostdeutsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jopp schiet op doel. Pirrung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lahmann zal de hoekschop nemen. Potegea springt en kopt de bal. Ostdeutsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Jopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopp geeft een lange en hoge pass. Potegea rent richting de bal. Potegea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - BSG Chemie Leipzig 0:5

35e minuut.
Adenauer kopt de bal weg. Lahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahmann geeft een lange en hoge pass. Jopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Einzinger passt de bal in één keer door. Lahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahmann passt de bal met de wreef. Potegea is nu in balbezit. Potegea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Újhelyi kopt de bal weg. Lahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahmann speelt de bal door. Klungelig pakt Potegea de bal. Potegea schiet op doel. Ostdeutsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karl-Marx-Stadt 79%, BSG Chemie Leipzig 21%.
Karl-Marx-Stadt - BSG Chemie Leipzig 0:5

46e minuut.
Jopp speelt de bal door. Potegea kan de bal niet met de borst controleren. Wrangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea verovert de bal door een tackle van achteren. Potegea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jopp is nu in balbezit. Jopp haalt uit met een fantastische trap. Ostdeutsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - BSG Chemie Leipzig 0:6

48e minuut.
Gatzka is nu in balbezit. Lahmann onderschept slim de pass. Lahmann passt de bal zonder na te denken. Potegea rent richting de bal. Potegea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - BSG Chemie Leipzig 0:7

52e minuut.
Lahmann speelt de bal door. Jopp is nu in balbezit. Potegea rent richting de bal. Potegea schiet op doel. Ostdeutsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - BSG Chemie Leipzig 0:8

56e minuut.
Lahmann is nu in balbezit. Lahmann passt de bal met de wreef. Daar is Potegea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potegea draait met de bal, schiet en ... Ostdeutsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Allwicher geeft de bal voor. Daar is Gatzka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahmann rent richting de bal. Lahmann draait met de bal, schiet en ... Ostdeutsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - BSG Chemie Leipzig 0:9

69e minuut.
Gatzka is nu in balbezit. Gatzka geeft een lange en hoge pass. Vlasatý kopt de bal weg. Jopp rent richting de bal. Jopp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea haalt uit met een fantastische trap. Ostdeutsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Lamers passt de bal zonder na te denken. Lahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahmann geeft een lange en hoge pass. Potegea maakt een snoekduik en kopt de bal. Ostdeutsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - BSG Chemie Leipzig 0:10

74e minuut.
Lamers passt de bal zonder na te denken. Lahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahmann met een sublieme pass. Potegea is nu in balbezit. Potegea schiet op doel. Ostdeutsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Lahmann heeft problemen om de bal te vangen. Lahmann geeft een hoge lob. Jopp is nu in balbezit. Jopp haalt uit met een fantastische trap. Ostdeutsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - BSG Chemie Leipzig 0:11

80e minuut.
Lamers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamers met een sublieme pass. Lahmann is nu in balbezit. Lahmann geeft de bal voor. Jopp maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gatzka verovert de bal door een tackle van achteren. Lahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahmann passt de bal met de wreef. Potegea is nu in balbezit. Potegea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - BSG Chemie Leipzig 0:12

86e minuut.
Adenauer probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lahmann neemt de hoekschop. Potegea maakt een snoekduik en kopt de bal. Ostdeutsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karl-Marx-Stadt - BSG Chemie Leipzig 0:13

88e minuut.
Lahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahmann geeft een hoge lob. Daar is Jopp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potegea is nu in balbezit. Potegea schiet op doel. De bal raakt de paal. Ebel is nu in balbezit. Ebel geeft de bal voor. Lamers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahmann geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karl-Marx-Stadt 82%, BSG Chemie Leipzig 18%.
Karl-Marx-Stadt - BSG Chemie Leipzig 0:13