Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kickers Höudi Victoria II
Classic Modern W Tactiek exotic
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 7
54.9 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Rodríguez Cabo geeft een hoge lob. Benke is nu in balbezit. Benke passt de bal met de wreef. Canal heeft problemen om de bal te vangen. Canal schiet op doel. Vanaveski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Lubicz heeft problemen om de bal te vangen. Lubicz geeft een hoge lob. Canal rent richting de bal. Canal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Victoria II 0:1

9e minuut.
Waffler passt de bal zonder na te denken. Schwalbe rent richting de bal. Schwalbe passt de bal in één keer door. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Benke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schwalbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Polčík onderschept slim de pass. Polčík geeft een lange en hoge pass. Matidze maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Grümpel onderschept slim de pass. Inworp. Polčík met een snelle inworp. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan schiet op doel. De bal raakt de paal. Vanaveski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pachut neemt vlug de vrije trap. Rodríguez Cabo kopt de bal weg. Chlastawa rent richting de bal. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Jedynak bokst de bal weg.

32e minuut.
Aufschlaeger controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chlastawa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Canal is nu in balbezit. Canal draait met de bal, schiet en ... Vanaveski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Victoria II 0:2

32e minuut.
Matidze verovert de bal door een tackle van achteren. Matidze passt de bal met de wreef. Barry is nu in balbezit. Aufschlaeger verovert de bal door een tackle van achteren. Aufschlaeger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hirsiger speelt de bal door. Aufschlaeger rent richting de bal. Pachut begaat een overtreding. Pachut krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Casalini geeft een hoge lob. Chlastawa probeert de bal met de borst te controleren. Hirsiger is nu in balbezit. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Jedynak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Waffler met een sublieme pass. Ostermann is nu in balbezit. Lubicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lubicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Höudi 53%, Victoria II 47%.
Kickers Höudi - Victoria II 0:2

49e minuut.
Benke geeft een lange en hoge pass. Casalini geeft een hoge lob. Polčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Polčík geeft de bal voor. Canal maakt een snoekduik en kopt de bal. Vanaveski bokst de bal weg.

65e minuut.
Casalini is nu in balbezit. Lubicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lubicz speelt de bal door. Canal is nu in balbezit. Canal haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vanaveski probeert naar een medespeler te passen. Pachut kopt de bal weg. Rodríguez Cabo rent richting de bal. Canal onderschept slim de pass. Canal schiet op doel. Vanaveski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Lubicz onderschept slim de pass. Lubicz geeft een lange en hoge pass. Canal bereikt de bal nog maar net als eerste. Canal schiet op doel. Vanaveski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Victoria II 0:3

73e minuut.
Polčík passt de bal met de wreef. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva geeft de bal voor. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Canal is nu in balbezit. Canal haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Victoria II 0:4

84e minuut.
Vanaveski speelt de bal door. Daar is Polčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polčík geeft een lange en hoge pass. Canal is nu in balbezit. Canal haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Canal controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Grümpel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger geeft de bal voor. Jaton maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Victoria II 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Höudi 58%, Victoria II 42%.
Kickers Höudi - Victoria II 1:4