Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franz Beckenbauer Academy Yaro FC
Normal Tactiek 3 5 2
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 39.2
poor Schieten good
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen average


1e minuut.
Schwarzstein rent richting de bal. Piwo onderschept slim de pass. Piwo met een sublieme pass. Moszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Moszkiewicz onderschept slim de pass. Idziorek rent richting de bal. Piwo is nu in balbezit. Piwo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dachary de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Stella passt de bal in één keer door. Inworp. Trębicki met de inworp. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo passt de bal zonder na te denken. Idziorek is nu in balbezit. Idziorek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mignone verovert de bal door een tackle van achteren. Mignone passt de bal zonder na te denken. Trębicki probeert naar een medespeler te passen. Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Lacassagne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Trębicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piwo de bal. Piwo speelt de bal door. Idziorek rent richting de bal. Idziorek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Lacassagne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Trębicki rent richting de bal. Trębicki geeft een hoge lob. Moszkiewicz controleert de bal met de borst. Moszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Nikody zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piwo is nu in balbezit. Piwo geeft een hoge lob. Idziorek maakt een snoekduik en kopt de bal. Lacassagne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Idziorek verovert de bal door een tackle van achteren. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo met een sublieme pass. Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Moszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Piwo is nu in balbezit. Piwo speelt de bal door. Idziorek is nu in balbezit. Idziorek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Franz Beckenbauer Academy - Yaro FC 0:1

40e minuut.
borreli geeft de bal voor. Klungelig pakt Brunchev de bal. Piwo is nu in balbezit. Piwo geeft een hoge lob. Idziorek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Lacassagne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franz Beckenbauer Academy - Yaro FC 0:2

42e minuut.
Mignone controleert de bal met de borst. Mignone geeft de bal voor. Daar is Idziorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moszkiewicz rent richting de bal. Moszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Stella onderschept slim de pass. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dachary rent richting de bal. Piwo onderschept slim de pass. Piwo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Franz Beckenbauer Academy - Yaro FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franz Beckenbauer Academy 80%, Yaro FC 20%.
Franz Beckenbauer Academy - Yaro FC 0:3

54e minuut.
Mignone kopt de bal weg. Nikody is nu in balbezit. Nikody passt de bal zonder na te denken. Idziorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziorek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
San Esteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo verovert de bal door een tackle van achteren. Piwo probeert naar een medespeler te passen. Moszkiewicz rent richting de bal. Moszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dachary is nu in balbezit. Dachary passt de bal in één keer door. Piwo probeert naar een medespeler te passen. Moszkiewicz rent richting de bal. Moszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Lacassagne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Idziorek heeft problemen om de bal te vangen. Stella is nu in balbezit. Stella geeft een lange en hoge pass. Trębicki geeft de bal voor. Moszkiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franz Beckenbauer Academy - Yaro FC 0:4

62e minuut.
Żuchowski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Gutmański komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Nikody speelt de bal door. Moszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. borreli rent richting de bal. Moszkiewicz onderschept slim de pass. Moszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Trębicki passt de bal in één keer door. Piwo is nu in balbezit. Piwo passt de bal in één keer door. Moszkiewicz rent richting de bal. Moszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Lacassagne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franz Beckenbauer Academy 79%, Yaro FC 21%.
Franz Beckenbauer Academy - Yaro FC 0:4