Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dymanosolniki FC Umbertos
test_ taktyka;) Tactiek taksa 442a
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 56.2
average Schieten formidable
average Passen solid
adequate Verdedigen very good


21e minuut.
Zioło is nu in balbezit. Zioło geeft een lange en hoge pass. Bodonyi kopt de bal weg. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - FC Umbertos 0:1

29e minuut.
Ege rent richting de bal. Ege geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bodonyi de bal. Bodonyi draait met de bal, schiet en ... Cuciniello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Małysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźdub geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mojzesowicz de bal onder controle te krijgen. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi schiet op doel. Cuciniello bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - FC Umbertos 0:2

38e minuut.
Inworp. Klamczyński met de inworp. Arnautović is nu in balbezit. Arnautović geeft een hoge lob. Bodonyi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jucker kopt de bal weg. Mojzesowicz probeert naar een medespeler te passen. Janning probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi heeft problemen om de bal te vangen. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Teodoru is nu in balbezit. Teodoru passt de bal zonder na te denken. Janning speelt de bal door. Klungelig pakt Bodonyi de bal. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - FC Umbertos 0:3

45e minuut.
Arnautović geeft een lange en hoge pass. Bodonyi rent richting de bal. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Bodonyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dymanosolniki 69%, FC Umbertos 31%.
dymanosolniki - FC Umbertos 0:3

46e minuut.
Kurzynowski komt het veld opgelopen. Muñoz Arévalo komt het veld opgelopen. Jackowski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Małysz onderschept slim de pass. Klamczyński rent richting de bal. Klamczyński probeert naar een medespeler te passen. Teodoru rent richting de bal. Teodoru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Janning geeft de bal voor. Daar is Jackowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi draait met de bal, schiet en ... Cuciniello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - FC Umbertos 0:4

66e minuut.
Forc passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kurzynowski de bal. Kurzynowski geeft een lange en hoge pass. Bodonyi heeft problemen om de bal te vangen. Bodonyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ege probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi speelt de bal door. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Teodoru kopt de bal weg. Grzeszczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arnautović. Arnautović krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Bodonyi probeert naar een medespeler te passen. Kuźdub is nu in balbezit. Kuźdub met een sublieme pass. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dymanosolniki - FC Umbertos 0:5

86e minuut.
Kuźdub is nu in balbezit. Bodonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Bodonyi passt de bal met de wreef. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru schiet op doel. Cuciniello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Jakobczuk rent richting de bal. Ege onderschept slim de pass. Ege probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dymanosolniki 73%, FC Umbertos 27%.
dymanosolniki - FC Umbertos 0:5