Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franz Beckenbauer Academy PAOK Solniki
Normal Tactiek 4MID v.1
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 33.7
poor Schieten very good
poor Passen average
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Puńko passt de bal in één keer door. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka passt de bal zonder na te denken. Buncol rent richting de bal. Buncol draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Przesmycki geeft een hoge lob. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel. Lacassagne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Buncol verovert de bal door een tackle van achteren. Buncol speelt de bal door. Niedziułka heeft problemen om de bal te vangen. Niedziułka schiet op doel. Dachary probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Puńko probeert naar een medespeler te passen. Pielorz is nu in balbezit. Pielorz geeft een lange en hoge pass. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Buncol speelt de bal door. Przesmycki rent richting de bal. Przesmycki met een sublieme pass. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Franz Beckenbauer Academy - PAOK Solniki 0:1

23e minuut.
Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. Puńko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dachary de bal. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Franz Beckenbauer Academy - PAOK Solniki 0:2

31e minuut.
Klungelig pakt Chiniewicz de bal. Przesmycki speelt de bal door. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Scherer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherer passt de bal in één keer door. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel. Schwarzstein probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Przesmycki zal de hoekschop nemen. Buncol krijgt zijn hoofd ertegen. Lacassagne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dachary de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franz Beckenbauer Academy - PAOK Solniki 0:3

36e minuut.
Przesmycki met de inworp. Puńko is nu in balbezit. Puńko probeert naar een medespeler te passen. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dachary geeft een hoge lob. Puńko kopt de bal weg. Svartzmann is nu in balbezit. Niedziułka verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Franz Beckenbauer Academy - PAOK Solniki 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franz Beckenbauer Academy 69%, PAOK Solniki 31%.
Franz Beckenbauer Academy - PAOK Solniki 0:4

46e minuut.
Niestępski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko passt de bal zonder na te denken. Schwarzstein is nu in balbezit. Buncol onderschept slim de pass. Buncol schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Puńko is nu in balbezit. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka speelt de bal door. Buncol heeft problemen om de bal te vangen. Buncol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mokrzycki komt het veld opgelopen. Niestępski met de inworp. Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko passt de bal in één keer door. Buncol rent richting de bal. Buncol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Puńko rent richting de bal. Puńko passt de bal zonder na te denken. Scherer onderschept slim de pass. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielorz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Puńko is nu in balbezit. Puńko probeert naar een medespeler te passen. Dachary is nu in balbezit. Buncol rent richting de bal. Buncol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Franz Beckenbauer Academy - PAOK Solniki 0:5

77e minuut.
Chiniewicz onderschept slim de pass. San Esteban onderschept slim de pass. San Esteban speelt de bal door. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Puńko kopt de bal weg. Dachary probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buncol is nu in balbezit. Buncol heeft problemen om de bal te vangen. Buncol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Franz Beckenbauer Academy - PAOK Solniki 0:6

82e minuut.
Birkmeyer met een sublieme pass. Schwarzstein is nu in balbezit. Mokrzycki is nu in balbezit. Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buncol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dachary geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Docabo de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiniewicz met de inworp. Pielorz geeft de bal voor. Lacassagne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buncol rent richting de bal. Buncol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Franz Beckenbauer Academy - PAOK Solniki 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franz Beckenbauer Academy 68%, PAOK Solniki 32%.
Franz Beckenbauer Academy - PAOK Solniki 0:7