Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:30
  • Competitiewedstrijd: Yaro Cup
  • Stadion: J & T Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2497
Yaro FC K.S Górnik Wałbrzych
YFC Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 17.5
adequate Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sypiański is nu in balbezit. Mignone verovert de bal door een tackle van achteren. Mignone speelt de bal door. Nikody rent richting de bal. Nikody geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Widera bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikody verovert de bal door een tackle van achteren. Nikody passt de bal zonder na te denken. Idziorek is nu in balbezit. Idziorek met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sobczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Brunchev passt de bal in één keer door. Zybertowicz is nu in balbezit. Zybertowicz passt de bal in één keer door. Idziorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziorek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mignone passt de bal in één keer door. Nikody speelt de bal door. Zybertowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Sobczyński de bal. Sobczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Widera rent richting de bal. Zybertowicz rent richting de bal. Widera is nu in balbezit. Zybertowicz onderschept slim de pass. Zybertowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Brunchev kopt de bal weg. Klungelig pakt Sobczyński de bal. Wyczułkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyczułkowski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Idziorek rent richting de bal. Idziorek passt de bal zonder na te denken. Wyczułkowski heeft problemen om de bal te vangen. Sobczyński is nu in balbezit. Sobczyński draait met de bal, schiet en ... Lewkowicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - K.S Górnik Wałbrzych 1:0

30e minuut.
Sobczyński passt de bal in één keer door. Idziorek rent richting de bal. Idziorek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dobras de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Idziorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziorek met een sublieme pass. Sobczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyński schiet op doel. Dobras probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trębicki zal de hoekschop nemen. Idziorek rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trębicki zal de hoekschop nemen. Idziorek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - K.S Górnik Wałbrzych 2:0

40e minuut.
Łokietek geeft een lange en hoge pass. Nikody rent richting de bal. Nikody geeft de bal voor. Daar is Dobras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idziorek is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - K.S Górnik Wałbrzych 3:0

42e minuut.
Sobczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyński passt de bal met de wreef. Trzepieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziorek verovert de bal door een tackle van achteren. Idziorek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - K.S Górnik Wałbrzych 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaro FC 15%, K.S Górnik Wałbrzych 85%.
Yaro FC - K.S Górnik Wałbrzych 4:0

48e minuut.
Nikody probeert naar een medespeler te passen. Dobras rent richting de bal. Idziorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziorek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - K.S Górnik Wałbrzych 5:0

51e minuut.
Sypiański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mignone is nu in balbezit. Mignone passt de bal in één keer door. Nikody rent richting de bal. Nikody geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Idziorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziorek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - K.S Górnik Wałbrzych 6:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brunchev met de inworp. Trębicki rent richting de bal. Trębicki geeft een hoge lob. Sobczyński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stożek komt het veld opgelopen. Żuchowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Stożek probeert naar een medespeler te passen. Zybertowicz rent richting de bal. Zybertowicz passt de bal met de wreef. Idziorek heeft problemen om de bal te vangen. Jonatowski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Inworp. Nikody met een snelle inworp. Sobczyński is nu in balbezit. Sobczyński schiet op doel. Idziorek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Idziorek rent richting de bal. Idziorek passt de bal zonder na te denken. Sobczyński rent richting de bal. Zybertowicz rent richting de bal. Zybertowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - K.S Górnik Wałbrzych 7:0

68e minuut.
Nikody rent richting de bal. Nikody haalt uit met een fantastische trap. Dobras kopt de bal weg. Sobczyński is nu in balbezit. Sobczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Kästli komt het veld opgelopen. Lewkowicz met een harde bal richting middenveld. Kästli kopt de bal weg. Idziorek probeert de bal met de borst te controleren. Idziorek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gutmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Stożek rent richting de bal. Trębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trębicki geeft de bal voor. Wyczułkowski heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Janas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trębicki rent richting de bal. Trębicki probeert naar een medespeler te passen. Idziorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziorek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaro FC 10%, K.S Górnik Wałbrzych 90%.
Yaro FC - K.S Górnik Wałbrzych 7:0