Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanes de Oriente F.C. Chucuto FC
442 Tactiek 532.2
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
45.2 gemiddelde waardering 64.9
good Schieten formidable
good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frąckowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frąckowiak passt de bal met de wreef. Rausis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rausis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mogemark geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Frąckowiak. Goede buitenspelval van de verdediging. das Graças neemt vlug de vrije trap. Uslu is nu in balbezit. Uslu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ruiz speelt de bal door. Maddison speelt de bal door. Frąckowiak is nu in balbezit. Frąckowiak geeft een hoge lob. İlkerol maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Frąckowiak rent richting de bal. Frąckowiak probeert naar een medespeler te passen. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Rausis is nu in balbezit. Rausis draait met de bal, schiet en ... Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ruiz geeft een hoge lob. Rausis kopt de bal weg. İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol haalt uit met een fantastische trap. Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - Chucuto FC 0:1

19e minuut.
Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz met een sublieme pass. İlkerol rent richting de bal. Daar is İlkerol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkerol haalt uit met een fantastische trap. Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bigalı verovert de bal door een tackle van achteren. Telli bereikt de bal nog maar net als eerste. Telli geeft de bal voor. İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez passt de bal zonder na te denken. İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol haalt uit met een fantastische trap. Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - Chucuto FC 0:2

28e minuut.
Guerra rent richting de bal. Guerra geeft een hoge lob. Stiffler is nu in balbezit. İlkerol verovert de bal door een tackle van achteren. İlkerol draait met de bal, schiet en ... Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Idziorek kopt de bal weg. Guerra geeft een hoge lob. Rausis is nu in balbezit. Rausis draait met de bal, schiet en ... Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - Chucuto FC 0:3

38e minuut.
Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra geeft een lange en hoge pass. İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz passt de bal in één keer door. Guerra rent richting de bal. Guerra geeft een hoge lob. İlkerol springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Telli rent richting de bal. Telli geeft een lange en hoge pass. Gorączko kopt de bal weg. İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol haalt uit met een fantastische trap. Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Frąckowiak is nu in balbezit. Frąckowiak passt de bal zonder na te denken. Pirela rent richting de bal. Rausis onderschept slim de pass. Rausis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Cabrera de bal. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes de Oriente F.C. 64%, Chucuto FC 36%.
Titanes de Oriente F.C. - Chucuto FC 0:3

49e minuut.
Inworp. Ruiz met de inworp. Frąckowiak geeft de bal voor. Rausis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - Chucuto FC 0:4

56e minuut.
Mogemark kopt de bal weg. Guerra rent richting de bal. Guerra passt de bal in één keer door. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
İlkerol geeft een lange en hoge pass. Daar is Pirela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Maddison is nu in balbezit. Maddison geeft een lange en hoge pass. Pirela kan de bal niet met de borst controleren. Rausis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rausis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - Chucuto FC 0:5

67e minuut.
Frąckowiak rent richting de bal. Frąckowiak passt de bal zonder na te denken. Rausis rent richting de bal. Rausis schiet op doel. Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - Chucuto FC 0:6

68e minuut.
Frąckowiak speelt de bal door. Daar is Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz passt de bal in één keer door. Rausis heeft problemen om de bal te vangen. Rausis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Añor komt het veld opgelopen. Inciarte komt het veld opgelopen. Ponce komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacheco komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inciarte is nu in balbezit. Inciarte geeft de bal voor. Pacheco kopt de bal weg. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Stiffler verovert de bal door een tackle van achteren. Stiffler speelt de bal door. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalı onderschept slim de pass. Bigalı geeft de bal voor. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes de Oriente F.C. 64%, Chucuto FC 36%.
Titanes de Oriente F.C. - Chucuto FC 0:6