Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ile Ife Estudiantes de Merida FC
Füh Ver 4.3.3 Tactiek Estutac
53% Balbezit 47%
91% Spel op eigen helft 9%
2 Doelpogingen 55
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 57.3
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


5e minuut.
Osorio met een snelle inworp. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm passt de bal met de wreef. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Thành Khiêm haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Bigott trapt de bal weg. Thành Khiêm is nu in balbezit. Thành Khiêm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Vizquel met de inworp. Ricaurte is nu in balbezit. Thành Khiêm onderschept slim de pass. Thành Khiêm draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bigott probeert de bal aan de voet te houden. Dulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Mendes onderschept slim de pass. Kołos verovert de bal door een tackle van achteren. Kołos geeft de bal voor. Thành Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Khiêm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pardo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bigott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva draait met de bal, schiet en ... Mora probeert de bal aan de voet te houden. Dulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Vizquel geeft een lange en hoge pass. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel. Pasca probeert de bal aan de voet te houden. Dulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ile Ife - Estudiantes de Merida FC 0:1

25e minuut.
Zamora met een harde bal richting middenveld. Ricaurte probeert naar een medespeler te passen. Mendes is nu in balbezit. Mendes haalt uit met een fantastische trap. Gómez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dulea bokst de bal weg.

27e minuut.
Kołos passt de bal in één keer door. Pasca speelt de bal door. Békés rent richting de bal. Villanueva verovert de bal door een tackle van achteren. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. Dulea bokst de bal weg.

28e minuut.
Villanueva passt de bal in één keer door. Békés heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva maakt een afschuwelijke overtreding. Villanueva krijgt een gele kaart. Békés roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Békés kan niet meer verder spelen.

29e minuut.
Palacios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm geeft een lange en hoge pass. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva geeft de bal voor. Dulea bokst de bal weg.

39e minuut.
Ricaurte rent richting de bal. Ricaurte geeft de bal voor. Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Mendes maakt een snoekduik en kopt de bal. Dulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

41e minuut.
Bigott passt de bal met de wreef. Zamora is nu in balbezit. Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva schiet op doel. Dulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván speelt de bal door. Mendes rent richting de bal. Thành Khiêm is nu in balbezit. Thành Khiêm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pasca is nu in balbezit. Pasca geeft een lange en hoge pass. Vizquel probeert de bal aan de voet te houden. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Thành Khiêm geeft een hoge lob. Pasca kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vizquel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mendes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ile Ife - Estudiantes de Merida FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ile Ife 95%, Estudiantes de Merida FC 5%.
Ile Ife - Estudiantes de Merida FC 0:2

46e minuut.
Zamora onderschept slim de pass. Gama onderschept slim de pass. Gama speelt de bal door. Klungelig pakt Villanueva de bal. Villanueva passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Villarán geeft de bal voor. Mendes is nu in balbezit. Pasca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mendes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villanueva neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dulea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vizquel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echeto is nu in balbezit. Echeto geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mendes is nu in balbezit. Mora onderschept slim de pass. Mora geeft de bal voor. Palacios is nu in balbezit. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Bigott trapt de bal weg. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bigott bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes onderschept slim de pass. Mendes geeft een hoge lob. Vizquel met een sublieme pass. Echeto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Osorio met een harde bal richting middenveld. Villanueva rent richting de bal. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bigott trapt de bal weg van het doel. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel. Osorio kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Palacios zal de hoekschop nemen. Mendes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tokody geeft een hoge lob. Echeto speelt de bal door. Mendes is nu in balbezit. Mendes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ile Ife - Estudiantes de Merida FC 0:3

60e minuut.
Kołos is nu in balbezit. Kołos passt de bal in één keer door. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio passt de bal zonder na te denken. Dulea heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ile Ife - Estudiantes de Merida FC 0:4

63e minuut.
Klungelig pakt Palacios de bal. Villanueva rent richting de bal. Villanueva geeft de bal voor. Dulea speelt de bal door. Pasca heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Echeto probeert naar een medespeler te passen. Palacios heeft problemen om de bal te vangen. Villarán geeft een hoge lob. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Vizquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasca verovert de bal door een tackle van achteren. Vizquel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vizquel krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Mendes heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva rent richting de bal. Villanueva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Osorio met een harde bal richting middenveld. Pasca kopt de bal weg. Daar is Ricaurte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thành Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Khiêm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Osorio met een harde bal richting middenveld. Mendes is nu in balbezit. Mendes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ile Ife - Estudiantes de Merida FC 0:5

77e minuut.
Ricaurte is nu in balbezit. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes met een sublieme pass. Thành Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Khiêm schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Villarán passt de bal zonder na te denken. Gama speelt de bal door. Klungelig pakt Thành Khiêm de bal. Thành Khiêm geeft een lange en hoge pass. Dulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Osorio met een harde bal richting middenveld. Mendes rent richting de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bigott met een harde bal richting middenveld. Mendes rent richting de bal. Pasca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mendes raakt geblesseerd tijdens het duel. Thành Khiêm komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Osorio met een harde bal richting middenveld. Bigott kopt de bal weg. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mendes maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Osorio trapt de bal weg. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. Dulea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dulea probeert naar een medespeler te passen. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Bigott rent richting de bal. Mendes rent richting de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Echeto is nu in balbezit. Kołos onderschept slim de pass. Gama rent richting de bal. Kołos verovert de bal door een tackle van achteren. Kołos schiet op doel. Del Piero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Dulea probeert naar een medespeler te passen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora geeft de bal voor. Thành Khiêm is nu in balbezit. Thành Khiêm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ricaurte passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zamora de bal. Bigott rent richting de bal. Pasca rent richting de bal. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ile Ife 88%, Estudiantes de Merida FC 12%.
Ile Ife - Estudiantes de Merida FC 0:5