Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paisanos FC Chamos F.C
N-451DefLfBckUp Tactiek santi1
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 29.3
very good Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Baiano geeft een lange en hoge pass. Aguirre is nu in balbezit. Corvalán onderschept slim de pass. Corvalán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Chamos F.C 1:0

5e minuut.
Baiano met een sublieme pass. Cikatić rent richting de bal. Cikatić probeert naar een medespeler te passen. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Baiano rent richting de bal. Baiano geeft de bal voor. Saldivia speelt de bal door. Corvalán rent richting de bal. Corvalán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Chamos F.C 2:0

11e minuut.
Baiano passt de bal met de wreef. Cikatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikatić geeft een lange en hoge pass. Saldivia springt en kopt de bal. Barreto probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Cikatić is nu in balbezit. Cikatić passt de bal in één keer door. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Chamos F.C 3:0

24e minuut.
Makoun kopt de bal weg. Suliński is nu in balbezit. Suliński passt de bal in één keer door. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán schiet op doel. Barreto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Szymaniak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delgado. Szymaniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szymaniak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cikatić rent richting de bal. Cikatić geeft een hoge lob. Saldivia springt en kopt de bal. Barreto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Chamos F.C 4:0

39e minuut.
Cikatić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aguirre de bal. Saldivia rent richting de bal. Saldivia schiet op doel. Barreto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Chamos F.C 5:0

43e minuut.
Barreto speelt de bal door. Szymaniak kopt de bal weg. Aguirre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Baiano speelt de bal door. Cikatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikatić passt de bal in één keer door. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paisanos FC 19%, Chamos F.C 81%.
Paisanos FC - Chamos F.C 5:0

48e minuut.
Szymaniak geeft een hoge lob. Bermúdez kopt de bal weg. Daar is Oropeza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corvalán rent richting de bal. Corvalán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Saldivia is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Orsini ... Strafschop! Saldivia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Corvalán neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Barreto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Chamos F.C 6:0

51e minuut.
Daar is Cikatić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cikatić passt de bal zonder na te denken. Corvalán rent richting de bal. Corvalán schiet op doel. Barreto probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Chamos F.C 7:0

52e minuut.
Baiano met een sublieme pass. Cikatić heeft problemen om de bal te vangen. Cikatić speelt de bal door. Corvalán rent richting de bal. Corvalán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Obregón geeft een hoge lob. Cikatić is nu in balbezit. Cikatić passt de bal in één keer door. Corvalán is nu in balbezit. Corvalán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Chamos F.C 8:0

58e minuut.
Obregón heeft problemen om de bal te vangen. Obregón geeft een hoge lob. Daar is Quintana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corvalán rent richting de bal. Corvalán schiet op doel. Barreto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cikatić is nu in balbezit. Cikatić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Chamos F.C 9:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suliński met een snelle inworp. Cikatić geeft de bal voor. Corvalán springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Chamos F.C 10:0

68e minuut.
García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isnardi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saldivia. Isnardi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isnardi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Heyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Makoun is nu in balbezit. Obregón verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Chamos F.C 10:1

77e minuut.
Saldivia met een sublieme pass. Cikatić is nu in balbezit. Cikatić passt de bal met de wreef. Corvalán is nu in balbezit. Corvalán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Orsini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suliński probeert naar een medespeler te passen. García probeert naar een medespeler te passen. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán haalt uit met een fantastische trap. Barreto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Cikatić geeft een lange en hoge pass. Quintana kopt de bal weg. Cikatić met een sublieme pass. Corvalán kan de bal niet met de borst controleren. Corvalán schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Esquivel passt de bal met de wreef. Cikatić rent richting de bal. Cikatić probeert naar een medespeler te passen. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Cikatić rent richting de bal. Cikatić passt de bal met de wreef. Corvalán rent richting de bal. Corvalán schiet op doel. Barreto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Chamos F.C 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paisanos FC 22%, Chamos F.C 78%.
Paisanos FC - Chamos F.C 11:1