Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marsjanki NoViAkI DeBeŚcIaKi
nju Tactiek :-P
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 54.4
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
average Verdedigen very good


1e minuut.
Tom onderschept slim de pass. Żuchowski is nu in balbezit. Tom verovert de bal door een tackle van achteren. Tom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:1

8e minuut.
Kędzior is nu in balbezit. Kędzior passt de bal met de wreef. Daar is Ibisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tom is nu in balbezit. Tom schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ibisz rent richting de bal. Ibisz schiet op doel. Docherty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Inworp. Kędzior met de inworp. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Docherty werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:2

15e minuut.
Tom rent richting de bal. Zátrok is nu in balbezit. Szatan rent richting de bal. Szatan haalt uit met een fantastische trap. Docherty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:3

19e minuut.
Namysłowski passt de bal in één keer door. Ibisz rent richting de bal. Ibisz passt de bal zonder na te denken. Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zwijacz heeft problemen om de bal te vangen. Ibisz rent richting de bal. Ibisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:4

22e minuut.
Namysłowski rent richting de bal. Namysłowski passt de bal met de wreef. Colnaghi probeert de bal aan de voet te houden. Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Zwijacz de bal. Namysłowski rent richting de bal. Namysłowski passt de bal zonder na te denken. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Szatan geeft de bal voor. Daar is Żuchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Docherty werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:5

31e minuut.
Morenilla probeert de bal aan de voet te houden. Szatan rent richting de bal. Szatan passt de bal in één keer door. Tom is nu in balbezit. Tom haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ibisz passt de bal met de wreef. Nilă verovert de bal door een tackle van achteren. Tom is nu in balbezit. Tom haalt uit met een fantastische trap. Docherty probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ibisz is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kędzior geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tom krijgt zijn hoofd ertegen. Nilă probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 80%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 20%.
Marsjanki - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:6

46e minuut.
Tom probeert naar een medespeler te passen. Kędzior is nu in balbezit. Kędzior geeft de bal voor. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Docherty bokst de bal weg. Tom is nu in balbezit. Tom draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:7

50e minuut.
Namysłowski heeft problemen om de bal te vangen. Colnaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Tom moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tom schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Colnaghi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Colnaghi kan niet meer verder spelen. Lisboa komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Arceusz rent richting de bal. Arceusz passt de bal in één keer door. Rembisz rent richting de bal. Boháč verovert de bal door een tackle van achteren. Lisboa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Arceusz neemt de hoekschop. Namysłowski rent richting de bal. Namysłowski geeft de bal voor. Ibisz rent richting de bal. Ibisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Əmirquliyev is nu in balbezit. Əmirquliyev speelt de bal door. Ibisz rent richting de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. Docherty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:8

67e minuut.
Kędzior passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Namysłowski de bal. Namysłowski geeft een lange en hoge pass. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kędzior passt de bal met de wreef. Namysłowski rent richting de bal. Namysłowski passt de bal in één keer door. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pelcl kopt de bal weg. Namysłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Namysłowski passt de bal zonder na te denken. Ibisz rent richting de bal. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Docherty bokst de bal weg.

89e minuut.
Əmirquliyev geeft de bal voor. Zwijacz rent richting de bal. Ibisz verovert de bal door een tackle van achteren. Ibisz schiet op doel. Docherty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 67%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 33%.
Marsjanki - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:9