Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.P. KOMINIARZ NoViAkI DeBeŚcIaKi
ryś Tactiek :-P
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 58.2
adequate Schieten excellent
solid Passen very good
good Verdedigen very good


10e minuut.
Bowles passt de bal in één keer door. Szatan is nu in balbezit. Szatan passt de bal zonder na te denken. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gaúcho de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Əmirquliyev neemt de hoekschop. Ibisz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. KOMINIARZ - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:1

18e minuut.
Droesbeke heeft problemen om de bal te vangen. Maniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniewski passt de bal in één keer door. Szatan geeft de bal voor. Tom springt en kopt de bal. Höllinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Butlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. KOMINIARZ - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:2

28e minuut.
Ibisz kopt de bal weg. Daar is Szatan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tom rent richting de bal. Tom haalt uit met een fantastische trap. Höllinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. KOMINIARZ - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.P. KOMINIARZ 65%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 35%.
K.P. KOMINIARZ - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:3

59e minuut.
Namysłowski heeft problemen om de bal te vangen. Namysłowski geeft de bal voor. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Höllinger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Alface onderschept slim de pass. Alface speelt de bal door. Tom rent richting de bal. Tom draait met de bal, schiet en ... Höllinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tamames speelt de bal door. Rembisz is nu in balbezit. Rembisz geeft de bal voor. Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Szatan is nu in balbezit. Szatan passt de bal met de wreef. Ibisz rent richting de bal. Tom rent richting de bal. Tom schiet op doel. Paal! Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.P. KOMINIARZ 65%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 35%.
K.P. KOMINIARZ - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:3