Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.P. KOMINIARZ Marsjanki
ryś Tactiek nju
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.1 gemiddelde waardering 38.2
very good Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen average


2e minuut.
Nilă geeft een hoge lob. Droesbeke geeft de bal voor. Zelek rent richting de bal. Zelek schiet op doel. Docherty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. KOMINIARZ - Marsjanki 1:0

4e minuut.
Babiłło is nu in balbezit. Braham geeft een hoge lob. Zelek rent richting de bal. Zelek schiet op doel. Docherty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. KOMINIARZ - Marsjanki 2:0

12e minuut.
Klungelig pakt Mitchell de bal. Droesbeke geeft een lange en hoge pass. Zelek rent richting de bal. Zelek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. KOMINIARZ - Marsjanki 3:0

13e minuut.
Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Braham onderschept slim de pass. Braham passt de bal zonder na te denken. Zelek rent richting de bal. Zelek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pelcl passt de bal met de wreef. Bowles rent richting de bal. Bowles geeft een hoge lob. Zelek rent richting de bal. Zelek haalt uit met een fantastische trap. Docherty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Bowles verovert de bal door een tackle van achteren. Bowles geeft een lange en hoge pass. Marília krijgt zijn hoofd ertegen. Zelek is nu in balbezit. Zelek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Matogrosso met een sublieme pass. Bowles met een sublieme pass. Zelek rent richting de bal. Zelek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. KOMINIARZ - Marsjanki 4:0

37e minuut.
Mitchell rent richting de bal. Mitchell passt de bal zonder na te denken. Walczyk is nu in balbezit. Walczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. KOMINIARZ - Marsjanki 4:1

42e minuut.
Zelek passt de bal met de wreef. Bowles rent richting de bal. Bowles passt de bal zonder na te denken. Daar is Zelek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.P. KOMINIARZ 27%, Marsjanki 73%.
K.P. KOMINIARZ - Marsjanki 4:1

47e minuut.
Droesbeke geeft de bal voor. Zátrok probeert de bal aan de voet te houden. Zelek is nu in balbezit. Zelek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. KOMINIARZ - Marsjanki 5:1

64e minuut.
Klungelig pakt Arceusz de bal. Marília bereikt de bal nog maar net als eerste. Marília geeft een lange en hoge pass. Zelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelek haalt uit met een fantastische trap. Paal! Docherty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Marília is nu in balbezit. Marília met een sublieme pass. Zelek rent richting de bal. Zelek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. KOMINIARZ - Marsjanki 6:1

79e minuut.
Zelek is nu in balbezit. Nilă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zelek raakt geblesseerd tijdens het duel. Zelek neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Docherty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. KOMINIARZ - Marsjanki 7:1

80e minuut.
Braham onderschept slim de pass. Zelek is nu in balbezit. Braham rent richting de bal. Braham haalt uit met een fantastische trap. Docherty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. KOMINIARZ - Marsjanki 8:1

83e minuut.
Braham onderschept slim de pass. Braham geeft een hoge lob. Zelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Docherty met een harde bal richting middenveld. Braham kopt de bal weg. Zátrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelek verovert de bal door een tackle van achteren. Zelek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Butlewski rent richting de bal. Butlewski passt de bal zonder na te denken. Marília is nu in balbezit. Marília geeft een hoge lob. Zelek springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Zelek is nu in balbezit. Zelek haalt uit met een fantastische trap. Docherty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.P. KOMINIARZ - Marsjanki 9:1

90e minuut.
Marília haalt uit met een fantastische trap. Babiłło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zelek is nu in balbezit. Zelek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.P. KOMINIARZ 31%, Marsjanki 69%.
K.P. KOMINIARZ - Marsjanki 9:1