Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedziaki Lubin 3 Palce w Natalce
Rewolucja Tactiek Test v1.1
53% Balbezit 47%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 42.6
incredible Schieten average
excellent Passen average
very good Verdedigen good


1e minuut.
Gettler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kekseler de bal. Kekseler passt de bal met de wreef. Tracotanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracotanza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gettler passt de bal in één keer door. van Wijnsberghe heeft problemen om de bal te vangen. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijnsberghe rent richting de bal. van Wijnsberghe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ressaviado trapt de bal weg van het doel. Caterincă kopt de bal weg. Klungelig pakt Kekseler de bal. Kekseler geeft een lange en hoge pass. Tracotanza springt en kopt de bal. Ressaviado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
van Wijnsberghe verovert de bal door een tackle van achteren. van Wijnsberghe passt de bal zonder na te denken. Kekseler rent richting de bal. Kekseler geeft een hoge lob. Tracotanza maakt een snoekduik en kopt de bal. Ressaviado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Wijnsberghe is nu in balbezit. van Wijnsberghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - 3 Palce w Natalce 1:0

18e minuut.
Kekseler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sendra geeft een hoge lob. Gettler met een sublieme pass. Tracotanza rent richting de bal. Tracotanza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sendra rent richting de bal. Sendra passt de bal in één keer door. Kekseler is nu in balbezit. Kekseler geeft een lange en hoge pass. van Wijnsberghe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wołoszyn geeft een hoge lob. van Wijnsberghe controleert de bal met de borst. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijnsberghe verovert de bal door een tackle van achteren. van Wijnsberghe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Adamczuk passt de bal in één keer door. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă passt de bal in één keer door. van Wijnsberghe rent richting de bal. van Wijnsberghe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Adamczuk speelt de bal door. van Wijnsberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Trelecki is nu in balbezit. Tracotanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracotanza draait met de bal, schiet en ... Ressaviado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Gettler met een sublieme pass. Kekseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekseler passt de bal met de wreef. Tracotanza rent richting de bal. Tracotanza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziaki Lubin 23%, 3 Palce w Natalce 77%.
Miedziaki Lubin - 3 Palce w Natalce 1:0

50e minuut.
Mougin geeft een lange en hoge pass. Piña Cousillas probeert de bal met de borst te controleren. Tracotanza is nu in balbezit. Tracotanza haalt uit met een fantastische trap. Ressaviado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - 3 Palce w Natalce 2:0

54e minuut.
Pereyra rent richting de bal. Maruda onderschept slim de pass. Maruda probeert naar een medespeler te passen. Tracotanza is nu in balbezit. Tracotanza draait met de bal, schiet en ... Ressaviado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - 3 Palce w Natalce 3:0

58e minuut.
Kekseler probeert naar een medespeler te passen. Caterincă is nu in balbezit. Caterincă passt de bal zonder na te denken. Tracotanza heeft problemen om de bal te vangen. Tracotanza draait met de bal, schiet en ... Ressaviado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Caterincă speelt de bal door. Tracotanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettler geeft een lange en hoge pass. van Wijnsberghe rent richting de bal. van Wijnsberghe haalt uit met een fantastische trap. Ressaviado bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gettler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wołoszyn rent richting de bal. Wołoszyn geeft een hoge lob. van Wijnsberghe krijgt zijn hoofd ertegen. Ressaviado bokst de bal weg.

67e minuut.
Kekseler geeft een lange en hoge pass. Ressaviado speelt de bal door. Gettler kopt de bal weg. Tracotanza probeert de bal met de borst te controleren. Tracotanza schiet op doel. Ressaviado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Tracotanza is nu in balbezit. Sendra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tracotanza raakt geblesseerd tijdens het duel. Gettler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tracotanza probeert de bal met de borst te controleren. Tracotanza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - 3 Palce w Natalce 4:0

72e minuut.
Klungelig pakt Gawor de bal. Cassal rent richting de bal. Cassal met een sublieme pass. Tracotanza rent richting de bal. Tracotanza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Gettler geeft een hoge lob. Daar is Caterincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caterincă passt de bal in één keer door. Kekseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekseler geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kekseler is nu in balbezit. Kekseler passt de bal met de wreef. van Wijnsberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijnsberghe haalt uit met een fantastische trap. Ressaviado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - 3 Palce w Natalce 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziaki Lubin 18%, 3 Palce w Natalce 82%.
Miedziaki Lubin - 3 Palce w Natalce 5:0