Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dziubdziusie 3 Palce w Natalce
hmm5_3 Tactiek Test v1.1
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
54.5 gemiddelde waardering 42.9
formidable Schieten average
good Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Peterek is nu in balbezit. Peterek speelt de bal door. Pajestka speelt de bal door. Peterek is nu in balbezit. Peterek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Pajestka is nu in balbezit. Pajestka passt de bal zonder na te denken. Kulawiak rent richting de bal. Kulawiak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Trelecki de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Polakowski rent richting de bal. Peterek is nu in balbezit. Gawor rent richting de bal. Kulawiak verovert de bal door een tackle van achteren. Kulawiak draait met de bal, schiet en ... Ressaviado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Domiter trapt de bal weg van het doel. Kulawiak is nu in balbezit. Kulawiak passt de bal met de wreef. Daar is Peterek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peterek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cytowski passt de bal zonder na te denken. Betlejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Betlejewski probeert naar een medespeler te passen. Cuminetti rent richting de bal. Cuminetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pereyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal onderschept slim de pass. Mijal passt de bal zonder na te denken. Peterek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dziubdziusie 34%, 3 Palce w Natalce 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dziubdziusie - 3 Palce w Natalce 0:0

50e minuut.
Staniek geeft de bal voor. Gawor probeert de bal met de borst te controleren. Peterek rent richting de bal. Peterek draait met de bal, schiet en ... Ressaviado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - 3 Palce w Natalce 1:0

51e minuut.
Rudecki is nu in balbezit. Rudecki geeft een hoge lob. Polakowski met een sublieme pass. Peterek rent richting de bal. Peterek draait met de bal, schiet en ... Ressaviado bokst de bal weg.

82e minuut.
Pajestka is nu in balbezit. Pajestka geeft een lange en hoge pass. Cassal kopt de bal weg. Peterek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Polakowski probeert naar een medespeler te passen. Peterek rent richting de bal. Peterek passt de bal met de wreef. Polakowski rent richting de bal. Polakowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kulawiak is nu in balbezit. Kulawiak passt de bal zonder na te denken. Staniek geeft een hoge lob. Peterek heeft problemen om de bal te vangen. Peterek draait met de bal, schiet en ... Ressaviado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dziubdziusie 28%, 3 Palce w Natalce 72%.
dziubdziusie - 3 Palce w Natalce 1:0