Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Misie z okienka 3 Palce w Natalce
czuszka 1,5att Tactiek Test v1.1
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
45.8 gemiddelde waardering 41.6
very good Schieten average
good Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Klungelig pakt Berja de bal. Berja passt de bal met de wreef. Włudarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włudarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Sobierajski speelt de bal door. Cearense rent richting de bal. Cearense probeert naar een medespeler te passen. Włudarczyk is nu in balbezit. Włudarczyk haalt uit met een fantastische trap. Ressaviado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Trelecki onderschept slim de pass. Berja onderschept slim de pass. Berja speelt de bal door. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense schiet op doel. Ressaviado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piña Cousillas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Whenham kopt de bal weg. Sendra probeert de bal met de borst te controleren. Sobierajski speelt de bal door. Cearense rent richting de bal. Cearense draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Végváry verovert de bal door een tackle van achteren. Sobierajski is nu in balbezit. Sobierajski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Włudarczyk de bal. Włudarczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Sobierajski is nu in balbezit. Sobierajski passt de bal met de wreef. Daar is Włudarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włudarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misie z okienka - 3 Palce w Natalce 1:0

38e minuut.
Sobierajski passt de bal in één keer door. Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry passt de bal zonder na te denken. Włudarczyk rent richting de bal. Włudarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cuminetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sobierajski is nu in balbezit. Sendra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sendra krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Végváry speelt de bal door. Cearense rent richting de bal. Gawor rent richting de bal. Cearense onderschept slim de pass. Cearense draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misie z okienka 22%, 3 Palce w Natalce 78%.
Misie z okienka - 3 Palce w Natalce 1:0

46e minuut.
Copik komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Piña Cousillas verovert de bal door een tackle van achteren. Piña Cousillas passt de bal met de wreef. Copik speelt de bal door. Daar is Cearense, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cearense schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Misie z okienka - 3 Palce w Natalce 2:0

73e minuut.
Kitowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Whenham verovert de bal door een tackle van achteren. Whenham probeert naar een medespeler te passen. Włudarczyk is nu in balbezit. Włudarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sendra met een sublieme pass. Betlejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Betlejewski passt de bal in één keer door. Cytowski rent richting de bal. Cytowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sobierajski met een sublieme pass. Klungelig pakt Włudarczyk de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trelecki. Włudarczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Copik wilt de vrije trap nemen. Ressaviado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Włudarczyk is nu in balbezit. Paal!

89e minuut.
Cearense probeert naar een medespeler te passen. Betlejewski speelt de bal door. Negrete met een sublieme pass. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misie z okienka 27%, 3 Palce w Natalce 73%.
Misie z okienka - 3 Palce w Natalce 2:0