Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dziubdziusie Miedziaki Lubin
hmm5_3 Tactiek Rewolucja
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 52
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Fraczek controleert de bal met de borst. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz passt de bal met de wreef. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu schiet op doel. Midlej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Morillo kopt de bal weg. Daar is Gębczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tracotanza is nu in balbezit. Tracotanza schiet op doel. Domiter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Miedziaki Lubin 0:1

15e minuut.
Fraczek geeft een hoge lob. Domiter speelt de bal door. Kiełbowicz geeft de bal voor. Tracotanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracotanza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gębczyński passt de bal met de wreef. Pajestka heeft problemen om de bal te vangen. Morillo is nu in balbezit. Tracotanza onderschept slim de pass. Tracotanza haalt uit met een fantastische trap. Domiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Veseliu speelt de bal door. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz speelt de bal door. Veseliu rent richting de bal. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Idaszak met een sublieme pass. Fraczek rent richting de bal. Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz geeft een lange en hoge pass. Kulawiak krijgt zijn hoofd ertegen. Midlej bokst de bal weg.

23e minuut.
Kulawiak met een sublieme pass. Fraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. Midlej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dziubdziusie - Miedziaki Lubin 1:1

33e minuut.
Wołoszyn kopt de bal weg. Veseliu is nu in balbezit. Rodziewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodziewicz krijgt een gele kaart. Veseliu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pajestka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Veseliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dziubdziusie 39%, Miedziaki Lubin 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dziubdziusie - Miedziaki Lubin 1:1

51e minuut.
Bruzdewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Idaszak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiełbowicz. Idaszak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Idaszak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Fraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraczek passt de bal in één keer door. Daar is Węgrzyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgrzyn geeft een lange en hoge pass. Tracotanza springt en kopt de bal. Domiter bokst de bal weg. van Wijnsberghe geeft de bal voor. Domiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Fraczek geeft een lange en hoge pass. Tracotanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo onderschept slim de pass. van Wijnsberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijnsberghe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Bruzdewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzdewicz probeert naar een medespeler te passen. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. Midlej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Miedziaki Lubin 2:1

73e minuut.
Gębczyński probeert naar een medespeler te passen. Bruzdewicz speelt de bal door. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu schiet op doel. Midlej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Miedziaki Lubin 3:1

80e minuut.
Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Midlej met een sublieme pass. Idaszak kopt de bal weg. Veseliu rent richting de bal. Veseliu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Miedziaki Lubin 4:1

86e minuut.
Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz geeft een lange en hoge pass. Hrbek heeft problemen om de bal te vangen. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu schiet op doel. Midlej bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dziubdziusie 45%, Miedziaki Lubin 55%.
dziubdziusie - Miedziaki Lubin 4:1