Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-26 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: TCB Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4051
TCB Cruising Kings
532 Tactiek Battle1
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 36.9
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


12e minuut.
Huczała is nu in balbezit. Gołkowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pickhard de bal onder controle te krijgen. Papaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmicic onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat. Pelado controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Cruising Kings 1:0

19e minuut.
Fane raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dulas komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Pickhard is nu in balbezit. Morris rent richting de bal. Yuanxiang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pickhard legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lotus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Dulas met een sublieme pass. Yuanxiang met een sublieme pass. Pelado verovert de bal door een tackle van achteren. Arntsen rent richting de bal. Arntsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Etherington bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołkowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morris. Morris krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TCB 64%, Cruising Kings 36%.
TCB - Cruising Kings 1:0

49e minuut.
Gołkowski geeft een hoge lob. Pickhard is nu in balbezit. Pickhard speelt de bal door. Etherington controleert de bal met de borst. Etherington schiet op doel. Lotus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Argudiayiv rent richting de bal. Argudiayiv met een sublieme pass. Martziano is nu in balbezit. Martziano geeft de bal voor. Magon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Arntsen is nu in balbezit. Pelado is nu in balbezit. Argudiayiv verovert de bal door een tackle van achteren. Argudiayiv geeft een hoge lob. Kmicic krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Argudiayiv probeert naar een medespeler te passen. Arntsen rent richting de bal. Yuanxiang is nu in balbezit. Kmicic rent richting de bal. Kmicic haalt uit met een fantastische trap. Magon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Papaj geeft een lange en hoge pass. Elía is nu in balbezit. Elía probeert naar een medespeler te passen. Kmicic is nu in balbezit. Kmicic draait met de bal, schiet en ... Magon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TCB 56%, Cruising Kings 44%.
TCB - Cruising Kings 1:0