Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ PEBROTS
NOWE P O G O 11 Tactiek 4-3-1-2
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68 gemiddelde waardering 64.3
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Pean passt de bal met de wreef. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl speelt de bal door. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanson schiet op doel. Olszyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - PEBROTS 0:1

5e minuut.
Faugerat passt de bal zonder na te denken. Sanson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Politi. Politi krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Puig-arnal geeft een hoge lob. Sanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Politi zijn tegenspeler op de grond. Politi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Sanson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sanson kan niet meer verder spelen. Sícoris komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Boix rent richting de bal. Boix passt de bal met de wreef. Sícoris is nu in balbezit. Sícoris schiet op doel. Olszyna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - PEBROTS 0:2

39e minuut.
Pyłko met een sublieme pass. Zhak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faugerat. Faugerat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 66%, PEBROTS 34%.
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - PEBROTS 0:2

64e minuut.
Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pyłko met de inworp. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira schiet op doel. Carrió bokst de bal weg.

71e minuut.
Aron geeft de bal voor. Faugerat speelt de bal door. Çakıl rent richting de bal. Çakıl geeft een hoge lob. Acosta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - PEBROTS 0:3

81e minuut.
Opałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Opałka passt de bal zonder na te denken. Pyłko speelt de bal door. Furga rent richting de bal. Furga schiet op doel. Carrió bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 59%, PEBROTS 41%.
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - PEBROTS 0:3