Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-02 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sorrow Crown
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 7615
Compostela Olympique Caracas
"99.3 accurate" Tactiek Moku Moku no Mi
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57.3 gemiddelde waardering 65.3
good Schieten formidable
excellent Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Peraile passt de bal met de wreef. Vuorenmäki rent richting de bal. Cooper begaat een overtreding. Cooper krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Negoescu rent richting de bal. Negoescu geeft de bal voor. Polnar controleert de bal met de borst. Reljanović verovert de bal door een tackle van achteren. Reljanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada Pozo geeft de bal voor. Paredes kopt de bal weg. Reljanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ortíz geeft de bal voor. Negoescu rent richting de bal. Butuşan verovert de bal door een tackle van achteren. Madola rent richting de bal. Madola draait met de bal, schiet en ... Służewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butuşan rent richting de bal. Butuşan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Olympique Caracas 1:0

19e minuut.
Reljanović rent richting de bal. Vuorenmäki is nu in balbezit. Vuorenmäki passt de bal met de wreef. Madola rent richting de bal. Madola draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Krzywania is nu in balbezit. Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzywania begaat een overtreding. Armada Pozo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alemão komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Reljanović kopt de bal weg. Brykała geeft een hoge lob. Butuşan kopt de bal weg. Madola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Madola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera is nu in balbezit. Madola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera is nu in balbezit. Mosquera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Vuorenmäki is nu in balbezit. Cooper verovert de bal door een tackle van achteren. Cooper speelt de bal door. Reljanović rent richting de bal. Reljanović haalt uit met een fantastische trap. Sarri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Compostela 66%, Olympique Caracas 34%.
Compostela - Olympique Caracas 1:0

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Butuşan stond buitenspel. Gołuch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Armada Pozo is nu in balbezit. Armada Pozo geeft een lange en hoge pass. Reljanović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Compostela - Olympique Caracas 1:1

53e minuut.
Vuorenmäki is nu in balbezit. Vuorenmäki passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Polnar de bal onder controle te krijgen. Reljanović onderschept slim de pass. Reljanović draait met de bal, schiet en ... Sarri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Gołuch is nu in balbezit. Gołuch passt de bal in één keer door. Armada Pozo rent richting de bal. Armada Pozo geeft een hoge lob. Reljanović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Armada Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzywania. Armada Pozo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pérez Vargas komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Mosquera rent richting de bal. Mosquera passt de bal met de wreef. Butuşan is nu in balbezit. Madola bereikt de bal nog maar net als eerste. Madola schiet op doel. Służewski bokst de bal weg.

64e minuut.
Armada Pozo speelt de bal door. Pérez Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Vargas passt de bal in één keer door. Reljanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljanović schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Olympique Caracas 1:2

77e minuut.
Armada Pozo passt de bal zonder na te denken. Cooper is nu in balbezit. Cooper passt de bal in één keer door. Reljanović is nu in balbezit. Reljanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Armada Pozo is nu in balbezit. Armada Pozo passt de bal zonder na te denken. Peraile heeft problemen om de bal te vangen. Reljanović verovert de bal door een tackle van achteren. Reljanović draait met de bal, schiet en ... Sarri bokst de bal weg. Peraile bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraile passt de bal in één keer door. Alemão speelt de bal door. Pérez Vargas rent richting de bal. Pérez Vargas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Leani geeft de bal voor. Reljanović is nu in balbezit. Peraile begaat een overtreding. Reljanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cooper komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Compostela 67%, Olympique Caracas 33%.
Compostela - Olympique Caracas 1:2