Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-02 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Piekielna Drużyna Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6079
Piekielna Drużyna S.S.C FARUL CONSTANTA 1920
ofiary losu Tactiek mishu347
40% Balbezit 60%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
20.4 gemiddelde waardering 35.1
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Lamey bereikt de bal nog maar net als eerste. Voyeux onderschept slim de pass. Voyeux geeft een hoge lob. Moure bereikt de bal nog maar net als eerste. Moure schiet op doel. Aguad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalammi is nu in balbezit. Mustalammi passt de bal met de wreef. Salach rent richting de bal. Salach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Siadaczka speelt de bal door. Daar is Mustalammi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustalammi passt de bal in één keer door. Moure is nu in balbezit. Moure haalt uit met een fantastische trap. Aguad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lamey met een sublieme pass. Keshedzhiev speelt de bal door. Moure is nu in balbezit. Moure schiet op doel. Aguad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:1

21e minuut.
Coundoul rent richting de bal. Salach onderschept slim de pass. Salach speelt de bal door. Mustalammi is nu in balbezit. Mustalammi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doeltrap. Aguad trapt de bal weg. Voyeux kopt de bal weg. Salach is nu in balbezit. Salach haalt uit met een fantastische trap. Aguad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Siadaczka is nu in balbezit. Voyeux is nu in balbezit. Voyeux geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salach de bal. Salach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mocanu geeft een lange en hoge pass. Mustalammi kopt de bal weg. Salach rent richting de bal. Salach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:2

37e minuut.
Teslár is nu in balbezit. Teslár geeft de bal voor. Salach kan de bal niet met de borst controleren. Salach haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mustalammi is nu in balbezit. Mustalammi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Salach kopt de bal weg. Daar is Coundoul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustalammi is nu in balbezit. Mustalammi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazar met een sublieme pass. Mustalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalammi draait met de bal, schiet en ... Aguad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 55%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 45%.
Piekielna Drużyna - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:2

54e minuut.
Teslár geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escamilla met de inworp. Kozma is nu in balbezit. Kozma geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Nevečeřel geeft een lange en hoge pass. Stoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoian geeft een lange en hoge pass. Moure is nu in balbezit. Moure haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:3

63e minuut.
Nazar is nu in balbezit. Nazar probeert naar een medespeler te passen. Moure is nu in balbezit. Moure haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:4

69e minuut.
Keshedzhiev geeft de bal voor. Moure is nu in balbezit. Moure passt de bal zonder na te denken. Mustalammi is nu in balbezit. Mustalammi schiet op doel. Aguad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mustalammi met de inworp. Escamilla is nu in balbezit. Salach onderschept slim de pass. Salach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Voyeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazar begaat een overtreding. Voyeux is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Voyeux zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mustalammi is nu in balbezit. Mustalammi draait met de bal, schiet en ... Aguad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:5

77e minuut.
Salach onderschept slim de pass. Moure is nu in balbezit. Moure speelt de bal door. Salach rent richting de bal. Salach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:6

78e minuut.
Nazaretsyan heeft problemen om de bal te vangen. Salach onderschept slim de pass. Moure rent richting de bal. Salach is nu in balbezit. Salach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Nazar rent richting de bal. Stoian onderschept slim de pass. Voyeux met een sublieme pass. Moure rent richting de bal. Moure haalt uit met een fantastische trap. Aguad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:7

85e minuut.
Heredia met de inworp. Nazar speelt de bal door. Mustalammi is nu in balbezit. Mustalammi haalt uit met een fantastische trap. Aguad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:8

88e minuut.
Teslár bereikt de bal nog maar net als eerste. Teslár geeft de bal voor. Salach is nu in balbezit. Salach schiet op doel. Aguad maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salach is nu in balbezit. Salach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:9

89e minuut.
Nazaretsyan rent richting de bal. Salach verovert de bal door een tackle van achteren. Coundoul rent richting de bal. Salach verovert de bal door een tackle van achteren. Salach haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielna Drużyna - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielna Drużyna 59%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 41%.
Piekielna Drużyna - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:10