Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-02 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.K.PoSeTiOcI Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4480
F.K.PoSeTiOcI Lagator
3-3 Tactiek 3 na 3
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
18 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 55.3
formidable Schieten very good
average Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Banović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Panković komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Quang Trường rent richting de bal. Babalj verovert de bal door een tackle van achteren. Babalj probeert naar een medespeler te passen. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Dominikowski met de inworp. Milică rent richting de bal. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică onderschept slim de pass. Milică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim rent richting de bal. Milică onderschept slim de pass. Milică schiet op doel. Stolica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Stolica trapt de bal weg. Quang Trường kopt de bal weg. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schiet op doel. Marić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 1:0

13e minuut.
Ivošević is nu in balbezit. Ivošević probeert naar een medespeler te passen. Milică rent richting de bal. Milică schiet op doel. Stolica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 1:1

16e minuut.
Vadim rent richting de bal. Dominikowski onderschept slim de pass. Dominikowski met een sublieme pass. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel. Stolica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dominikowski de bal. Milică rent richting de bal. Milică haalt uit met een fantastische trap. Stolica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 1:2

19e minuut.
Dominikowski passt de bal in één keer door. Vadim verovert de bal door een tackle van achteren. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Calvo rent richting de bal. Albuquerque is nu in balbezit. Rangel onderschept slim de pass. Rangel schiet op doel. Marić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 2:2

34e minuut.
Vadim geeft een lange en hoge pass. Dominikowski kopt de bal weg. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 2:3

36e minuut.
Milică passt de bal met de wreef. Inworp. Quang Trường met de inworp. Rangel is nu in balbezit. Rangel draait met de bal, schiet en ... Marić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Albuquerque met een sublieme pass. Klungelig pakt Kutlašić de bal. Rangel is nu in balbezit. Rangel schiet op doel. Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K.PoSeTiOcI 61%, Lagator 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 3:3

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Trường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rangel de bal. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Marić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 4:3

55e minuut.
Albuquerque rent richting de bal. Dominikowski geeft een lange en hoge pass. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ... Stolica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Vadim geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dominikowski met een snelle inworp. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Buzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzek geeft de bal voor. Quang Trường kopt de bal weg. Rangel rent richting de bal. Rangel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gallardo rent richting de bal. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Albuquerque is nu in balbezit. Quang Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Trường geeft een hoge lob. Rangel krijgt zijn hoofd ertegen. Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 5:3

71e minuut.
Albuquerque geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Trường met de inworp. Rangel rent richting de bal. Rangel schiet op doel. Paal! Rangel rent richting de bal. Rangel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Dominikowski is nu in balbezit. Panković verovert de bal door een tackle van achteren. Panković speelt de bal door. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quang Trường neemt de hoekschop. Rangel maakt een snoekduik en kopt de bal. Marić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Quang Trường is nu in balbezit. Quang Trường geeft de bal voor. Rangel rent richting de bal. Rangel schiet op doel. Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 6:3

82e minuut.
Albuquerque is nu in balbezit. Quang Trường rent richting de bal. Quang Trường passt de bal in één keer door. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Marić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rangel rent richting de bal. Rangel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dominikowski rent richting de bal. Rangel verovert de bal door een tackle van achteren. Rangel probeert naar een medespeler te passen. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică schiet op doel. Stolica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K.PoSeTiOcI 51%, Lagator 49%.
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 6:3