Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-02 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Campo Santo
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7676
DUASIGRESIAS C.F. Loros Compton
M. A. Tactiek LCD
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
32.6 gemiddelde waardering 53.1
matig Schieten solide
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Regueiro speelt de bal door. Daar is Paraschiv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrés legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paraschiv is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tomeljak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
DUASIGRESIAS C.F. - Loros Compton 0:1

18e minuut.
Tymiński speelt de bal door. Klungelig pakt Lechkov de bal. Lechkov geeft een lange en hoge pass. Tortolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortolero draait met de bal, schiet en ... Andrés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Pistocchi met een snelle inworp. Paraschiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paraschiv is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomeljak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Batazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Batazzi passt de bal met de wreef. Regueiro rent richting de bal. Regueiro passt de bal met de wreef. Tomeljak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUASIGRESIAS C.F. - Loros Compton 0:2

36e minuut.
Lechkov met een sublieme pass. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro passt de bal zonder na te denken. Paraschiv rent richting de bal. Paraschiv schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro onderschept slim de pass. Regueiro geeft een hoge lob. Tortolero rent richting de bal. Tortolero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DUASIGRESIAS C.F. - Loros Compton 0:3

40e minuut.
Paraschiv rent richting de bal. Lasheras bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschiv onderschept slim de pass. Tomeljak rent richting de bal. Tomeljak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUASIGRESIAS C.F. 70%, Loros Compton 30%.
DUASIGRESIAS C.F. - Loros Compton 0:3

52e minuut.
Tortolero kopt de bal weg. Andrés heeft problemen om de bal te vangen. Paraschiv rent richting de bal. Paraschiv schiet op doel. Andrés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sergio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Šupe de bal. Nəzirov is nu in balbezit. Šupe verovert de bal door een tackle van achteren. Šupe speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Paraschiv rent richting de bal. Tymiński is nu in balbezit. Paraschiv tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paraschiv krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Tomeljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschiv rent richting de bal. Lasheras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lasheras krijgt een gele kaart. Paraschiv raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paraschiv neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tortolero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paraschiv de bal. Paraschiv passt de bal met de wreef. Pistocchi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sergio de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tortolero neemt de hoekschop. Tomeljak kan de bal niet met de borst controleren. Tomeljak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Paraschiv kopt de bal weg. Tomeljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasheras legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tomeljak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomeljak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUASIGRESIAS C.F. 65%, Loros Compton 35%.
DUASIGRESIAS C.F. - Loros Compton 0:3