Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKS Olimpia Jeżów FC Naród Legnicki
nowka Tactiek 343 dla att
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 42.8
good Schieten solid
average Passen average
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Rychłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychłowski passt de bal in één keer door. Vasilka met een sublieme pass. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Waz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Franke is nu in balbezit. Franke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - FC Naród Legnicki 1:0

2e minuut.
Štetka probeert de bal aan de voet te houden. Ceplo met een sublieme pass. Daar is Znaczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danielewski probeert naar een medespeler te passen. Gracés rent richting de bal. Gracés geeft een lange en hoge pass. Szulca krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Avila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulca onderschept slim de pass. Szulca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Składak de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ceplo neemt de hoekschop. Szulca springt en kopt de bal. Placuszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JKS Olimpia Jeżów - FC Naród Legnicki 1:1

30e minuut.
Jalle geeft een lange en hoge pass. Daar is Sinagov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulca is nu in balbezit. Szulca draait met de bal, schiet en ... Placuszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - FC Naród Legnicki 1:2

33e minuut.
Rychłowski met een sublieme pass. Śledź is nu in balbezit. Śledź passt de bal met de wreef. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Gqosha bereikt de bal nog maar net als eerste. Franke verovert de bal door een tackle van achteren. Franke probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jalle geeft de bal voor. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendkowski onderschept slim de pass. Szulca rent richting de bal. Szulca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 47%, FC Naród Legnicki 53%.
JKS Olimpia Jeżów - FC Naród Legnicki 1:2

46e minuut.
Fall komt het veld opgelopen. Złoty komt het veld opgelopen. Godzina komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Jalle geeft de bal voor. Ceplo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceplo met een sublieme pass. Szulca is nu in balbezit. Szulca draait met de bal, schiet en ... Placuszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Avila probeert naar een medespeler te passen. Szulca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krucki. Krucki krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Ceplo passt de bal met de wreef. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak geeft de bal voor. Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Fall haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Fall draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Fall geeft een hoge lob. Znaczko probeert naar een medespeler te passen. Jalle heeft problemen om de bal te vangen. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gqosha onderschept slim de pass. Gqosha met een sublieme pass. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Danielewski kopt de bal weg. Jalle geeft een hoge lob. Godzina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szulca is nu in balbezit. Szulca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Soejandri komt het veld opgelopen. Piñera komt het veld opgelopen. Padrón komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Jalle is nu in balbezit. Jalle probeert naar een medespeler te passen. Piñera rent richting de bal. Piñera haalt uit met een fantastische trap. Placuszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - FC Naród Legnicki 1:3

82e minuut.
Znaczko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krucki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fall is nu in balbezit. Fall geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Gracés is nu in balbezit. Gracés geeft een hoge lob. Krucki kopt de bal weg. Fall rent richting de bal. Fall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - FC Naród Legnicki 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 55%, FC Naród Legnicki 45%.
JKS Olimpia Jeżów - FC Naród Legnicki 2:3