Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKS Olimpia Jeżów Piliczanka
nowka Tactiek def r
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 37.3
good Schieten good
weak Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Parsons probeert naar een medespeler te passen. Vasilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobbler verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Ðức is nu in balbezit. Quang Ðức schiet op doel. Placuszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tobbler is nu in balbezit. Tobbler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - Piliczanka 0:1

6e minuut.
Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Krucki geeft de bal voor. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JKS Olimpia Jeżów - Piliczanka 1:1

8e minuut.
Vasilka verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilka geeft een hoge lob. Śmigiel kopt de bal weg. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Placuszek bokst de bal weg.

17e minuut.
Tuerlinckx heeft problemen om de bal te vangen. Rychłowski rent richting de bal. Śledź speelt de bal door. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski draait met de bal, schiet en ... Finardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Śmigiel neemt de hoekschop. Danielewski heeft problemen om de bal te vangen. Rychłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Julien onderschept slim de pass. Julien draait met de bal, schiet en ... Placuszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski geeft een hoge lob. Dyguła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Finardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Krucki speelt de bal door. Rychłowski speelt de bal door. Dyguła is nu in balbezit. Wierszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wierszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Wierszewski is nu in balbezit. Met opzet legt Dyguła zijn tegenspeler op de grond. Wierszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wierszewski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bendkowski geeft een lange en hoge pass. Kwilecki kopt de bal weg. Dyguła heeft problemen om de bal te vangen. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Furgalski komt het veld opgelopen. Fall komt het veld opgelopen. Złoty komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 47%, Piliczanka 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JKS Olimpia Jeżów - Piliczanka 1:1

47e minuut.
Bragagni geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rychłowski met de inworp. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Furgalski verovert de bal door een tackle van achteren. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx speelt de bal door. Quang Ðức rent richting de bal. Quang Ðức schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Złoty kopt de bal weg. Fall rent richting de bal. Śmigiel maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Śmigiel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

62e minuut.
Julien haalt uit met een fantastische trap. Tuerlinckx kopt de bal weg. Quang Ðức rent richting de bal. Quang Ðức draait met de bal, schiet en ... Placuszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bendkowski speelt de bal door. Danielewski geeft een hoge lob. Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Fall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - Piliczanka 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 59%, Piliczanka 41%.
JKS Olimpia Jeżów - Piliczanka 2:1